Teknobaz Rotating Header Image

En Hızlı ve Kullanışlı Mobil Web Tarayıcısı [indir]

[Teknobaz] Opera Mini 5Cep telefonları, PDA ve MID cihazlar için en hızlı ve en kullanışlı web tarayıcı Opera Mini‘yi sizde kullanabilirsiniz. Opera Mini desteklediÄŸi cihazlara her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. En son uzun uÄŸraÅŸlar sonunda Iphone içinde desteÄŸini sundu. Opera Mini internet sitelerini kendi sunucularında cihazınıza uygun görünümü getirdikten sonra sizin kullanımınıza sunuyor. Böylece internet için ödediÄŸiniz ücretinde az olmasını ve de sitelerin yüklenme süresini kısaltmış oluyor. AÅŸağıdaki baÄŸlantı ile Opera Mini indirme sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Cep telefonunuzun veya diÄŸer mobil cihazınızın standart tarayıcısına m.opera.com adresini girerek Opera Mini’yi cihazınıza uygun olan versiyonu hızlı bir ÅŸekilde kurabilirsiniz.

Bir ÅŸekilde yukarıdaki yöntem iÅŸe yaramadığında Opera Mini’yi bilgisayarınıza indirip daha sonra cihazınıza yüklemek için aÅŸağıdaki adresi ziyaret edin.

Opera Mini bilgisayara indirme sayfası – Ä°ngilizce

Açılan sayfada cihazınızın marka ve modelini seçiniz. Seçim iÅŸleminden sonra baÅŸka bir sayfa açılacak, burada cihazınızın resmini ve desteklenen Opera Mini versiyonları listelenecektir.  EÄŸer destekliyorsa Opera Mini 5 versiyonunu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Dil seçim menüsünden Türkçe’yi seçin ve altında sizin cihazınıza en uygun program yükleme dosya tipini seçin.

Örneğin nokia 6300 s40 tipi bir cihaz olduğu için *.jar uzantılı versiyonu seçilmeli. Nokia s60 tipi için *.sis uzantılı, Windows mobile için *.exe uzantılı dosyalar seçilmeli.

Ä°phone için Opera Mini’yi Itunes üzerinden yükleyebilirsiniz. Opera Mini Ä°phone tanıtım sayfası için aÅŸağıdaki adresi ziyaret ediniz.

Iphone Opera Mini tanıtım sayafası – Ä°ngilizce

Ä°nternete sadece evden deÄŸil, her yerden cep telefonuzla da girebilirsiniz.

m.opera.com

Opera Mini bilgisayara indirme sayfası – Ä°ngilizce

Iphone Opera Mini tanıtım sayafası – Ä°ngilizce – Türkçe(ÇevrilmiÅŸ)

1 Yorum

  1. özkan says:

    yorum yaptım ama sayfada hiçbir bilgi yer almıyor, yorum deÄŸerlendirmededir yada baÅŸka bir msj. bi sorun var sanırım bilginize…