Teknobaz Rotating Header Image

Bedava, Basit ve Hızlı Fotoğraf Düzenleme Programı Kullanın [indir]

Paint.NET [teknobaz]Hala Windows XP iÅŸletim sistemiyle gelen paint programıyla mı imajlarınızı düzenliyorsunuz? Daha pratik ve daha esnek yöntemlerle birçok imaj formatını destekleyen Paint.NET‘i kullanarak imajlarınıza daha etkin bir ÅŸekilde hükmedebilirsiniz. Paint.NET programı ile aynen Adobe Photoshop’ta olduÄŸu gibi katmanlar (layers) ile çalışarak, daha etkin sonuçlar elde edebilirsiniz. Paint.NET programını indirmek için aÅŸağıdaki baÄŸlantıyı kullanabilirsiniz.

Paint.NET programının malesef Türkçe dil desteÄŸi bulunmamakta. Bilgisayar Ä°ngilizcesine aÅŸinaysanız pekte zorlanacağınızı sanmıyoruz. Paint.NET basit ve sezgisel kullanıcı arabirimene sahip bir program. Son teknoloji iÅŸlemcileri desteklemektedir. Bilgisayarınızın iÅŸlem gücünün sınırlarına kadar yararlanabileceÄŸinizden emin olabilirsiniz. Katmanlar sayesinde oluÅŸturacağınız sahnede istediÄŸiniz deÄŸiÅŸiklikleri yapabilirsiniz. Çevrimiçi destek ile yapmak istediklerinizi uygulamalı olarak izleyerek öğrenebilirsiniz. Eklenti desteÄŸi ile yapmak istediklerinize cevap vermeyen araçlarınıza yenilerini ekleyebilirsiniz. Paint.NET otomatik güncelleÅŸtirme sunmaktadır. Yeni bir sürümü çıktığında sizi bilgilendirir ve isterseniz hemen son sürümü kullanmaya baÅŸlayabilirsiniz. Özel efektler sayesinde 3B (3 boyut) ‘li efektlerle de çalışabilirsiniz. Güçlü araçlarla uygulamada kolaylık saÄŸlayan program, sınırsız geçmiÅŸ özelliÄŸi ile yaptığınız tüm deÄŸiÅŸikleri istediÄŸiniz anda geri alabilirsiniz. Gerçekten müthiÅŸ bir özellik…

En önemli özelliği ise bütün bu yukarıda saydığımız özellikleri size bedava ve sınırsız bir şekilde sunması.

Pain.NET v3.5.4 – Ä°ngilizce – 4,8 mb – 25 Åžubat 2010 [indir]

En az sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 7(önerilir) veya Windows XP SP3, Windows Vista SP2.
Ä°ÅŸlemci: 800 Mhz iÅŸlemci (Çift çekirdek önerilir). RAM: 512 mb. 1024×768 ekran çözünürlüklü monitör. 200+ mb sürücü alanı.

Paint.NET kullanmak için sisteminizde  Microsoft’s .NET Framework 3.5 SP1 ek sistem paketi kurulu olmalıdır. EÄŸer sisteminizde mevcut deÄŸil ise Paint.NET kurulmadan önce sisteminize dahil etme iÅŸlemi otomatik olarak baÅŸlayacaktır.

Uygulamalı örnek çalışmalar

Eklentiler

Ekran görüntüleri

Pain.NET v3.5.4 – Ä°ngilizce – 4,8 mb – 25 Åžubat 2010 [indir]

Microsoft’s .NET Framework 3.5 SP1

Comments are closed.