Teknobaz Rotating Header Image

Readlang-İnternette Sörf Yaparken Okuyarak İngilizce Öğren

[Teknobaz] Oku İngilizce Öğren
İngilizce öğrenmek isteyenler için, okuyarak öğrenmek etkili bir yöntemdir. Fakat tercüme et, kelimelerin anlamına bak, sıkıcı olabilir.

Readlang sitesi ve Chrome eklentisi; internette sörf yaparken internet sitelerini bilmediğiniz kelimelerin anlamını gösteriyor, tercüme yapıyor, kelime listeleri ve kelime kartları hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Readlang site uygulamasında kopyalayıp yapıştırdığınız ingilizce metinleri veya indirdiğiniz kitapları yükleyerek, okuma esnasında bilmediğiniz kelimelerin anlamlarını bir tuşla öğrenebilirsiniz.

Readlang sadece ingilizce değil, ellinin izerinde yabancı dil öğrenimini destekliyor.

Chrome eklentisi de aynı mantıkla çalışıyor.

Kelime listeleri ve kelime kartları yapabiliyor olmanız, sitenin artısı…

Ä°ngilizce öğrenmek için sevdiÄŸiniz konularla ilgili internete bulduÄŸunuz yazıları okumanızı kolaylaÅŸtıran Readlang sitesine bir göz atınız…

Readlang-Okuyarak İngilizce Öğren

Napıyoruz…okuyoruz….

1 Yorum

  1. Erhan says:

    Selamlar arkadaşlar, yabancı dil eğitimi çok önemli. internetten bu eğitimi almak artık daha kolay, keyifli ve de ucuz. ingilizce eğitimi için https://preply.com/tr/ingilizce-eğitimi/skype sitesini tavsiye ederim. Günümüzde ingilizce eğitimi için kolaylıklar sağlayan teknoloji işimizi hızlandırıyor aslında. Sevgiler.