Teknobaz Rotating Header Image

Web Sitelerini Zaplayın

Televizyon kanalları arasında zaplıyorsunuz, peki web siteleri zaplamaya ne dersiniz? Türkçe bir site Site Zapla. Site ZaplaMantık çok basit sitede bir Zapla düğmesi bulunuyor, tıklıyorsunuz ve bir site zaplamış oluyorsunuz, zaplanan site açılıyor.

Zaplama yaparken isterseniz Kategori seçebilirsiniz: AlışveriÅŸ, Bilgisayar-Yazılım, Blog, EÄŸitim, Müzik, Oyun, vs… Ve isterseniz Dil seçeneÄŸinden Türkçe veya Ä°ngilizce seçebilirsiniz.

Şu anda 5859 site zaplanmayı bekliyor!

SiteZapla.com’a kendi web siteni, veya çok beÄŸendiÄŸin, SiteZapla müdavimlerinin mutlaka zaplaması gerektiÄŸini düşündüğün siteleri ekleyebilirsin! Siten onaylandıktan sonra zaplanabilir hale gelecektir.

Teknobaz‘da zaplanıyor zaman zaman. Teknobaz’ı biz eklemedik, herhalde bir okurumuz ekledi.

Bu zaplama olayının güzel taraflarından birisi yeni siteler keÅŸfediyorsunuz. Şöyle küçük bir deney yapalım, 10 tane blog zaplayalım…

Kategori: Blog – Dil: Hepsi

Siz de zaplayın, can sıkıntısına iyi gelebilir…

[Site Zapla]

3 Yorum

  1. […] Buyrun bir ziyaret edelim.. Kaynak […]

  2. […] Buyrun bir ziyaret edelim.. Kaynak […]

  3. […] Televizyon kanallarından sıkıldığımızda zaplayarak farklı ÅŸeylere bakıyoruz deÄŸil mi taki sevdiÄŸimiz birÅŸeyle karşılaÅŸana kadar. Bu sitede size bir düğme veriyor ve siteler arası zaplamanızı saÄŸlıyor.Ä°sterseniz sadece bir kategori içinde isterseniz tüm kategorilerden siteleri zaplıyabiliyorsunuz. Ä°sterseniz sizde zaplanacak siteler için site ekleyebilirsiniz :).. Buyrun bir ziyaret edelim.. Kaynak […]