Teknobaz Rotating Header Image

Taksi Ãœcreti Ne Kadar Tutar?

[Teknobaz] Taksi ÃœcretiBir yerden bir yere taksi ile gidecesiniz, fakat kaç lira tutar bilmiyorsunuz. Cebinizdeki para durumu malum. Ä°nternetin bir kaç güzel sitesi bizler için bir yerden bir yere “Taksi ücreti ne kadar tutar?” sorusuna cevap veriyor.

Taksi ücretini ve en kısa yolu gösteren sitelerden bir kaçı;

Taksimetrik – Site ÅŸimdilik sadece Ä°stanbul için taksi ücretini hesaplıyor. Nereden-Nereye bilgilerini Google Maps haritası üzerinden girdiÄŸinizde, iki noktanın mesafesini ve kaç lira tuttuÄŸunu gösteriyor.

Taksi ÜcretiTaksi Ücreti hesaplayıcı site, İstanbul, Ankara, İzmir  şehirleri için ücret hesaplıyor. Harita üzerinden noktaları seçebileceğiniz gibi arama kutucuğuna şehir ve noktayı yazdığınızda haritada bulmanız kolaylaşıyor. Örneğin Atatürk Havalimanından, Sabiha Gökçen Havalimanı arası mesafe 71,41 Km. Taksi ücreti ise 130,24 Tl olarak hesaplandı.

Taksiyleİstanbul için taksi ücreti ve mesafe hesaplama sitesi. Harita üzerinden A ve B noktalarını -Nereden Nereye- girdiğinizde güzergah yolunu size çiziyor, mesafe ve ücret bilgilerini sunuyor. Örneğin Atatürk Havalimanından, Sabiha Gökçen Havalimanı arası mesafe 69,7 Km. Taksi ücreti ise 113,94 Tl olarak hesaplandı.

Taksi Ücreti ve Taksiyle sitelerinin aynı mesafe için biraz farklı, fakat yaklaşık bir sonuç verdi. En azından fiyat konusunda bir fikir vermesi açısından siteler Taksi Ücreti hesaplamada kullanılabilir.

Heey Taksi…

10 Yorum

  1. Adem ÅžAHÄ°N says:

    Sanırım siteler güncellenmiÅŸ artık her yeri kapsıyorlar.. Ben denem için hiç istanbul’la uÄŸraÅŸmayıp direk anadoluyu iÅŸaretledim fiyatı verdi. Karaman’dan daÄŸ başındaki köyümü seçtim 195 TL fiyat çıkardı. Ä°yiymiÅŸ. Ayrıca 2 site de aynı altyapıyı kullanıyorlar sanırım programların birbirinden arkları da yokmuÅŸ..

  2. cemil says:

    Sabiha gokcen havaalanindan sultanahmete taksi ile kac tl gidiliyor bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

  3. Özge says:

    Atatürk meydanından eyübe

  4. Yılmaz says:

    Sitelerde taksi ücretinin farklı olmasının sebebi aynı yolculuğun birden fazla güzergah üzerinden yapılabilmesidir. Taksiyle.com alternatif güzergahlar varsa bunları çıkarıyor.

  5. Enes says:

    130lira + köprü falan derken 140-150 civari

  6. Neringa says:

    Kartaldan ataturk havalimana nekadar tutar acaba

  7. Neringa says:

    Anlamadim

  8. OÄŸuz says:

    S.a aleyküm bayrampasadan kadıköye ne kadar tutar

  9. erdem says:

    ataturk havalimanindan sabiha gokcene kac dakika suruyor arkadaslar taksiyle?

  10. Saliha akın says:

    Ä°zmit’e Sabiha Gökçen taksi kaç TL ya gider