Teknobaz Rotating Header Image

Windows Live Messenger 2011 Kullan [indir]

Live Messenger 2011Yeni Live Messenger 2011 tam sürümü yayımlandı. Kullandığınız özelliklere yenilerini eklenmesini ve mevcut düzeltmelerle güncel sürümü kullanmak için vereceÄŸimiz baÄŸlantıları kullanarak Live Messenger 2011’i kullanabilirsiniz.



Microsoft Live Messenger 2011’i şöyle tanımlamış;

Windows Live Messenger sosyal ağlar ile en iyi anlık ileti özelliğini birleştirir, böylece önem verdiğiniz kişilerle bağlantıda kalırsınız. Sohbet ederken fotoğrafları ve videoları paylaşın. Yüksek tanımlı görüntülü sohbet yapın veya arkadaşınıza görüntülü ileti gönderin. Ve sosyal ağlara bağlanarak önemli güncellemeleri tek bir yerden görün: Messenger.

Messenger

Tüm bilgisayarlarınızdaki fotoğraflara, belgelere ve diğer dosyalara erişin ve bunları eşitleyin.

Önem verdiğiniz kişilerle bilgisayarınızdan, telefondan veya web üzerinden iletişiminizi sürdürmeye devam edin. Sohbet ederken fotoğraflarınızı ve videolarınızı paylaşın ve arkadaşlarınızın en son güncelleştirmelerini görün.

FotoÄŸraf Galerisi

Fotoğraflarınızı ve videolarınızı düzenlemek, görünümlerini düzeltmek ve paylaşmak için mükemmel araçlar edinin. Büyüleyici panoramalar, filmler ve slayt gösterileri oluşturun ve bunları çevrimiçi yayımlayın.

Movie Maker

Fotoğraflarınızı ve videolarınızı paylaşılması kolay gösterişli filmler haline getirin. Hikayenizi kendi stilinizle anlatmak için özel efektler, geçişler, ses ve açıklamalı alt yazılar ekleyin.

WLM 2011

Mail

Birden fazla e-posta hesabını, takvimi ve kişilerinizi çevrimdışıyken bile etkin bir şekilde yönetin. Ayrıca kimsenin gelen kutusunun dolmasına neden olmadan e-postalarda çok sayıda fotoğraf paylaşmak için de mükemmel bir araç kullanın.

Yazar

Bir uzman gibi blog oluşturun; fotoğraf, video, harita ve çok daha fazlasını ekleyin.

Aile Koruması

Anne babaların çevrimiçi ortamda çocuklarının güvenliğini korumalarına yardımcı olan ebeveyn denetimleri.

Live Messenger 2011 Yükleme Paketi – 1.1 mb [indir]

Live Messenger 2011 bilgisayarınızın çalıştırabilmesi için gereken en az sistem gereksinimleri ise şöyledir.

  • Ä°ÅŸletim sistemi: 32-bir ve 64-bit Windows Vista Service Pack 2 sürümleri ile Windows Vista Platform GüncelleÅŸtirmesi veya Windows 7 veya Windows Server 2008 Service Pack 2 ve Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 Platform GüncelleÅŸtirmesi.
  • Ä°ÅŸlemci: 1,6 GHz veya daha hızlı
  • Bellek: 1 GB veya daha fazla RAM
  • Çözünürlük: En az 1024 × 576
  • Internet baÄŸlantısı: Internet iÅŸlevselliÄŸi için çevirmeli veya geniÅŸ bant Internet eriÅŸimi gerekir (ayrı olarak saÄŸlanır). Åžehiriçi veya ÅŸehirlerarası ücretler uygulanabilir.
  • Grafik veya ekran kartı: Windows Live Movie Maker için DirectX 9 veya üstünü ve Shader Model 2 veya üstünü destekleyen bir ekran kartı gerekir.

Sosyal ağlarla entegre bir şekilde çalışabilen Live Messenger 2011 beklentileri karşılayabilecek mi? Ne kadar olumsuz yorumlar alacak hep birlikte göreceğiz.

Peki siz beÄŸendiÄŸiniz mi?

1 Yorum

  1. saban says:

    kardesım bır seyı ındıremıyoruz