Teknobaz Rotating Header Image

BooksShouldBeFree: Bedava İngilizce Sesli Hikâye Kitapları İndir [Site]

ingilizce sesli hikayelerİngilizce öğrenmek isteyenler için, ingilizce hikaye kitapları okumak ve dinlemek çok faydalıdır. BooksShouldBeFree sitesi yüzlerce ingilizce sesli hikaye kitaplarını bizlere sunuyor.

Site; masal, komik, tarihi, şiir, dini, bilimsel vb. bir çok kategoride seviyelerine göre hikayeleri indirebilmemizi sağlıyor.

BooksShouldBeFree sitesi ingilizce sesli hikaye kitaplarını MP3 veya  iTunes formatında indirebiliyorsunuz. Search bölümünden aradığınız kitabı yazar, kitap adı ve anahtar kelimeye göre aratabilirsiniz. Ayrıca kategorilenmiş bölümden de hikayelere ulaşabilirsiniz.

Hikayeyi seçtiğinizde Audio book preview: bölümünden ingilizce sesli hikayenin bir bölümünü dinleyebilir. Alt kısımda yer alan iTunes Download ve MP3 Download bölümlerinden sesli kitabınızı indirebilirsiniz.

İngilizce hikaye kitabını dinlerken takip etmek veya sadece okumak isterseniz Full text and other links kısmında ise kitabınızın metnini indirebilirsiniz.

Yüzlerce ingilizce kitap dinlenmeyi bekliyor. Polyana, Sherlock Holmes, Define Adası, Alis Harikalar Diyarında, Pinokyo, Robinson Crusoe ve daha yüzlercesi…

Kitap herkes için bedava olmalı…

BooksShouldBeFreeİngilizce sesli hikaye kitapları indir

Comments are closed.