Teknobaz Rotating Header Image

Silinmeyen Virüsler İçin Açılışta Virüs Taraması ile Virüsler Nasıl Silinir? [Avast]

Avast Avast virüs programını kullanıyorsunuz. Öyle ya da böyle bilgisayarınıza virüs bulaÅŸtı. Temizlemek istediniz fakat virüs sisteme kendini öyle bir yerleÅŸtirmiÅŸ ki avast virüse müdahale edemiyor. Avast programını açılışta tara özelliÄŸini kullanarak virüslerden kurtulabilirsiniz. EÄŸer avast kullanmıyorsanız size daha önce bahsettiÄŸimiz Avast: Ev Kullanıcısı İçin Bedava Virüs Tarama Programı yazımızdaki baÄŸlantıları kullanarak avast’ı indirebilir ve bedava lisans anahtarı alabilirsiniz. Açılışta tara özelliÄŸini kullanmak için aÅŸağıdaki yönergeleri uygulayın.

  •  Avast simgesini saÄŸ tıklayın ve avast! Antivirüs’ü BaÅŸlat‘ı seçin.
  • Avast ana penceresinin sol üst köşesinde bulunan yukarı ok simgesine tıklayın.
  • Açılan menüde  Açılışta Taramayı Programla seçeneÄŸini seçin.
  • Bütün yerel sürücüleri veya istedÄŸiniz bir kısmını taratabilirsiniz. Seçenekleri ayarlayın ve Programla tuÅŸuna basın.
  • Bilgisayarınızı yeniden baÅŸlatın.

Tarama işlemi başlayacaktır. Tarama esnasında size virüs bulundu uyarısı gelecek ve silmek için sizden onay isteyecek. Virüs tarama işlemini takip etmenizi öneririz. Hangi dosyanın silineceği belirtilecek silmek için E aksi bir durum için H harfine basmanız yeterli.

Virüssüz Günler Dileriz…

[indir]Avast: Ev Kullanıcısı İçin Bedava Virüs Tarama Programı

5 Yorum

  1. Bir kaç sene öncesine kadar ben de bir Avast kullanıcısıydım. Avast’tan sonra önce NOD32 daha sonra AVG’ye geçtim. Avast bana göre deÄŸil fakat yazınız için teÅŸekkürler.

  2. tecessus says:

    NtCreate ThreadEx kancası, NtMapWiewOfSection Kancası, NtAlpcConnectPort kancası … bunlar Avg Taramasında çıktı . avg silemiyor . nasıl silebilirim acaba . bilen var mı ?

  3. yasin says:

    avast ile açılışta taramayı uzun zamandır yapıyorum fakat bugün açılışta virüs buldu hepsini sili seçtim yalnız hata 0xc0000043 dedi ve paylaşım erişim bayrakları uyuşmadığından dosya açılamıyor dedi ne yapmam lazım paylaşımı kapatmalımıyım?

  4. hakan says:

    allah ını seven bana yardım etsin…yukarıda yazılı olan baÅŸlangıçta tarama usüllerini benim avast da bulamıyorum.pc iyice kasmaya baÅŸladı tarattırmam lazım nasıl yaparım bilmiyorum

  5. Betül says:

    Android avast antivirüs kullanmama silmek için tabletteki kişisel bilgilerimi siler mi işlerse bilgilerimi silmeyen başka bir program önerir misiniz acil