Teknobaz Rotating Header Image

[indir] Avast: Ev Kullanıcısı İçin Bedava Virüs Tarama Programı

AvastAvast virüs programının ev kullanıcısı için geliştirdiği sürümü tamamen ücretsiz. Ayrıca Tükçe dil desteği de yerleşik durumda. Sonradan dil paketi yüklemeniz gerekmiyor. Avast virüs programının profesyonel sürümü ticari kullanım ve sunucu koruması için ücretlidir.

Avast’ı kurduÄŸunuzda 14 aylık süre için bir kereye mahsus kullanıcı ÅŸifresi edinmeniz gerekiyor. 14 ay boyunca baÅŸka bir iÅŸlem yapmanıza gerek yok. Avast sürekli güncelliÄŸini koruyor, güncelleme paketleri de internet baÄŸlantınız saÄŸlandığında ya da internete baÄŸlı iken mevcut bir güncelleme olduÄŸunda hemen bilgisayarınıza yükleniyor. Programın kendisini de güncellemesi de aynı ÅŸekilde.

Koruyucu kalkanlarını istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Tavsiyem sadece standart kalkan ve web kalkanını seçili bırakın böylece zaten bilgisayarınızı yormayan Avast daha stabile olur.

Avast’ın kullanıcı ÅŸifresini girmeden 60 gün boyunca deneyebilirsiniz. Tavsiyem ilk kurduÄŸunuzda ÅŸifre girin. 14 ayın sonunda program sizi yeniden ÅŸifre girmeniz için uyaracaktır.

Kullanıcı Åžifresi alırken ilk defa ÅŸifre almak için “I’m a new user and I need a registration key for avast! Home Edition” yazan linki seçin.

Åžifre aldınız, XP’ye format attınız, Avast’ı tekrar kurdunuz. Yeniden ÅŸifre almanıza gerek yok. 14 ay boyunca aynı ÅŸifreyi kullanabilirsiniz.

Åžifrenizi bir yere kaydetmediyseniz “I’m a registered user, but I lost my registration key” yazan linki tıkladığınızda ÅŸifreniz yeniden e-posta adresinize yollanacaktır.

I’m a registered user and my registration key has expired, I need a new one” yazan linke tıkladığnızda ise 14 ay sonunda yeni bir ÅŸifre almanız için.

Kendi stilinizi programa yansıtmanız için Avast’ın skin desteÄŸi de mevcuttur: Skins.

[indir] Avast Türkçe – setuptur.exe

71 Yorum

  1. akın says:

    bnm avastın süresi bitti napabilirm

  2. akın says:

    ücretsiz avastın süresini uzatablirmiyim

  3. alirıza says:

    bende kurmaya çalışıyorum

  4. elis says:

    offf acılmıorr yha 🙁

  5. bahar says:

    benib bilgisayarıma virüs bulaştı ücretsiz vürüs programı indirmek istiyorum???*

  6. yasarim72 says:

    arkadaşlar zaten site herşeyi anlatmış bedava programıda vermiş yapamadığınız şey ne ise dikkat edin yaparsınız ellerinize sağlık site emeğinize sağlık

  7. ahmet says:

    çalışmalarınız için teşekür ederim başarılar dilerim kolay gelsin

  8. hamza says:

    arkadaşlar pcimde bir virüs varki ne virüs ne avast yüklettiriyor bana ne norton nede başka bi program bunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim

  9. fatih says:

    çok teşekkürler

  10. serseri aşık fırat says:

    siz indirebilmeniz icin o siteye girin sonra altta download tu tılayın sonrada kaydede kaydetikten sonra indir in dosyayı açmak icin indirdiniz dosyanın üstüne fareinin soltuşuna basın dosyayı yerini bulmak icin tıklaYIN SONRADA ac teşekkür ederim dostlarım ve sevgilerim

  11. aslı says:

    virüüssssss nerede hatice abla sağol evlenmişsin hayırlı olsun

  12. burak says:

    ARKADAŞLAR VİRÜS NASIL SİLNİYO SÖYLERMİSİNİZ BEN YENİYDE

  13. mücahit says:

    ben indirmek istiyom nasıl

  14. veysel kuzu says:

    bedava olmasi cok güzel tesekkür ederim

  15. veysel kuzu says:

    cok güzel bir program .bedava olusuda cok iyi elinize saglik

  16. antivirüs programı yüklemek istiyorum

  17. harun says:

    indirmeye çalışıyorum inmiyor. Arıyorum bulamıyorum. Dönüp dolanıyorum. Daha düzenli ola bilir ben nasıl indire bilirirm

  18. gültekin says:

    niy yüklenemiyo

  19. Yusuf says:

    ev bilgisayarımda kullanıp iyi olursa tüm dostlarıma sunacağım.

  20. Yusuf says:

    yaptığınız ev bilgisayarlarına bu kolaylığı teşekkür ederim iyi bir hizmet yapıyorsunuz