Teknobaz Rotating Header Image

ADSL’de Turbo Ä°ndirim [TTNET]

kk_ttnet1.jpgTürkiye’nin en büyük geniÅŸ bant internet (ADSL) saÄŸlayıcısı TTNET ADSL mevcut abonelere yönelik yeni bir indirim kampanyası duyurdu. TTNET ADSL Turbo Ä°ndirim ile 12 ay boyunca internet aylık ücretlerinde  %12 indirme gidildiÄŸini açıkladı.

TTNET ADSL’in kendi sitesindeki açıklama ve indirim tarifleri ise şöyle;

Kampanyaya başvuran tüm müşterilerimiz, 12 ay boyunca %12 indirimden yararlanıyor. Kampanyaya katılmak için hemen Türk Telekom Ofislerine, Türk Telekom Bayilerine veya TTNET Çözüm Ortakları (Casper, Crea, Datateknik, Elkotek, Indeks, Nanonet, Sentim, Smile, Spintek, Vestel) bayilerine başvurun, bu büyük indirimi kaçırmayın !

TTNET ADSL abonesi iseniz 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri’ni arayarak da kampanyadan yararlanabilirsiniz.

kk_ttnet2.jpg

  • Ãœcretlere KDV ve ÖİV dahildir.
  • Kampanyadan herhangi bir abonelik taahhütü olmayan mevcut ve yeni tüm müşterilerimiz, 24 aylık abonelik taahhüdü imzalayarak yararlanabilirler. BaÅŸka kampanyalardan yararlanan müşterilerimiz, ancak taahhüt süreleri dolduÄŸunda bu kampanyadan yararlanabilir.
  • Aylık kullanım ücretlerine yapılacak %12 indirim, kampanya baÅŸvurusunun yapıldığı ayı takip eden aydan itibaren 12 ay boyunca geçerli olacaktır.
  • Kampanyadan yararlanarak yeni abone olacak müşterilerimiz diledikleri tarife ve hız paketini seçebilirler. 24 aylık abonelik süresi boyunca, arzu eden müşterilerimiz tarife paketlerinizi deÄŸiÅŸtirebilirler.
  • Yeni abone olacak müşterilerimizden bir sefere mahsus alınan 29 YTL baÄŸlantı ücreti bu kampanya kapsamında alınmaya devam edilecektir (TTNET ADSL aboneliÄŸi sürerken Turbo Ä°ndirim kampanyasına katılan müşterilerimiz için geçerli deÄŸildir.).
  • Limitli paketlerde kota aşım ücreti mevcut tarifedeki haliyle uygulanmaya devam edilecektir.
  •  Kampanyadan yararlanan müşterilerin TTNET ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler geri alınacaktır.
  • Kampanyamız TTNET ADSL altyapı olanakları ile sınırlıdır.

TTNET ADSL’den bütün abonelerine Turbo Ä°ndirim Fırsatı! [TTNET]

9 Yorum

  1. Can says:

    Türkiyenin TEKEL internet erişim sağlayıcısından (ISP) Türk halkına küçücük bir ikram, ama arkasında kesin birşey vardır o ayrı.

  2. ilyas TEKER says:

    indirim mi bindirim mi belli deÄŸil..

    ne yapmaya çalışıyor bu telekom Allah aşkına?

  3. aslında genel bi indirimin olması gerekiyor ama burası türkiye en pahalı ama en yavaÅŸ interneti kullanmak mecburiyetindeyiz…

  4. Evet bir arkadaşın da söylediÄŸi gibi ne olursa olsun, Türkiye’deki internet hep en yavaÅŸ ve en pahalı kalmaya devam ediyor, alt yapılar o kadar yetersiz ve teknolojiye o kadar az yatırım yapılıyor ki, 4MBit gibi artık dünyada ortalama sayılan bir internet hızına bu kadar para veriliyor.

  5. sevtap kozlu says:

    TTnet Turbo indirimi diğer adsl kampanyaları ile karşılaştırmasını aşağıdaki link de bulabilirsiniz.

    http://www.teltarifeleri.com/internet/karsilastirma/tarife/adsl-kampanya

  6. eylos says:

    Şu anda hepsi aynı fiyat ama kampanya olarak telcom adsl 5 ay 9.99 ytl karşılaştıma tablosu aşağıdadır.
    http://www.eylos.com/internet/alternatif-adsl-hizmetleri-ve-karsilastirilma/

  7. didem_t says:

    sonunda beklenen indirim :)) 4mb sınırsız için uygun..toplamda 128 ytl indirim olacak. ben baÅŸvurucam bu kampanyaya nası olsa 2 sene daha kullanıcam ttneti 12 ay boyunca %12 indirim güzel teklif 🙂

  8. vedat says:

    ben 4 gb sınırlı adsl 2 yıl doldu kablosuz modem sınırsız almak istiyorum telecom olmaz diyor o zaman 2 yıl doldu cıkayım yeniden abone olayım diyorum o da olmaz diyolar tubo indirime geceyim kablosuz modem verin diyorum ooo o hiç olmaz diyolar .
    anlayacagınız muşteri kaybetmek için ellerinden geleni yapıyolar cıkıp supronline alacagım

  9. abdullah says:

    arkadaÅŸlar sayın ulaÅŸtırma bakanımız BÄ°NALÄ° YILDIRIM IN ulaşım üzerindeki kabiliyet ve kontrol hakimiyetini uçak seferlerinde görüyoruz artık uçaklarla ulaşım neredeyse otobüslerden daha ucuza insanlarımıza hizmet etmekte ben burdan sayın büyüklerimize sesleniyorum artık internet evlerdeki su ve elektrik gibi kullanımı neredeyse mecbur(özellikle eÄŸitim için )hale geldi lütfen biz vatandaÅŸlara devletimiz güzel yüzünü bu konudada göstersin ve artık internet hızı bir an önce artsın ve fiyatıda düşsün gerçekten dünyanın en pahalı internet ve petrol ürünleri TÃœRKÄ°YEMÄ°ZDE mevcut saygılarımla…