Teknobaz Rotating Header Image

Google Proje 10 Ãœssü 100’e Katıl

google-proje-10-ustu-100.JPGGoogle 10. yaş gününe yönelik olarak, Google Proje 10 üssü 100 (10/100) adlı bir proje başlattı. Projenin amacı, insanlara yardım etme olanağı sağlayacak ve dünyayı değiştirecek fikirleri bulmak ve bu fikirlerin hayata geçirilebilmesi için maddi destek sağlamak.

Fikirleriniz var ise, Google sizi önemsiyor…

20 Ekim’e kadar fikirlerinizi göndererek projeye baÅŸvurabilirsiniz. 27 Ocak 2009 tarihinde oluÅŸturulan kurul 5 finalist seçecek ve Google bu 5 projenin hayata geçmesi için 10 milyon dolar destek saÄŸlayacak.

Google Proje 10 üstü 100 neden düzenlendiğini şu şekilde açıklamış;

Geçmişte hiçbir zaman, bu kadar fazla insanın ellerinin altında bu kadar çok bilgi, araç ve iyi fikirleri hayata geçirmenin bu kadar çok yolu bulunmamıştı. Yine de, hayatın her alanındaki birçok insanın irili ufaklı birçok yardıma ihtiyacı olabiliyor.

Bu gelişmelerin ortasında, yeni araştırmalar, belirli bir temel maddi zenginliğin ötesinde, bireysel mutluluğu arttıran tek şeyin, diğer insanlara yardımcı olmak olduğunu ortaya koymaktadır.Diğer bir deyişle, yardımcı olmak, yardımcı olana da, olunana da yardımcı olmaktadır.

Ä°nsanlığa yardım edecek bir fikrim var.” diyorsanız, Google Proje 10 üssü 100 sizin fikirlerinizi bekliyor.

Google Proje 10100’e Katıl

2 Yorum

  1. boblekon says:

    bu google tasarımını bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz