Teknobaz Rotating Header Image

Bimeks Sanal Broşür, İnceleyin

BimeksHaftasonları gazeteler ek olarak belli mağazaların ya da süper marketlerin alışveriş broşürlerini verirler. Bazen de gittiğimiz mağazada ilgilendiğimiz ürünü arayıp bulmaktan da broşüre bakıp hangi ürünü alacağımıza daha kolay karar verebiliriz.

Ben de bir haftasonu arkadaşımdayken bu broşürlerden birini inceliyordum. Çok acele evden çıkmamız gerekti. Tam bu sırada ilgimi çeken bir ürünü incelemekteydim. Hadi neyse daha sonra internetten o mağazaının (Bimeks) adresine girer ürünü oradan incelerim dedim.

Bimeks sitesine girdim. Fakat menülerde gez gez bir türlü o ürünü bulamadım. Tam vazgeçmişken anasayfada bişey dikkatimi çekti. Sayfaları değişen bir animasyon. O incelediğim broşürün sanal versiyonu. Linke tıkladığımda sanki gerçek misali(sanal) broşürün sayfalarını çevirerek ürünleri inceleyebiliyordum. Hatta ses efekti
bile var. Kağıt sesi geliyor her sayfa çevirdiğinizde. İsterseniz sayfayı tam çevirin, isterseniz yarım ucu katlı bırakın. Gerçekten çok güzel hazırlamışlar.

Diyorum ki keÅŸke bütün sitedeki ürünleri böyle sunsalar kullanıcılara… Teknoloji alışkanlıklarımızıdan vazgeçmeden hayatımıza girmiÅŸ olurdu…

Bimeks
maÄŸazası son broşürü incelemk için tıklayın, 12 Nisan – 2 Mayıs Sanal Ãœrün Broşürü

1 Yorum

  1. Güncel Market indirimleri ve kataloglarını bulabileceğiniz faydalı bir site.
    Her alışveriÅŸten önce bakmakta fayda var 🙂

    http://www.galaksirehberi.com