Teknobaz Rotating Header Image

Türk Telekom E-Fatura Başvurusu Yap, Ağaçları Kurtar

Türk Telekom E-FaturaTürk Telekom telefon fatura bilgileriniz bir zarf içinde iki sayfa olarak – ayrıntılı görüşme sayfaları ve kampanya reklamları hariç – gönderilir. ÇoÄŸu zaman kısa bir bakıştan sonra faturaları çöpe atarız. Bir çok banka, ÅŸirket fatura bilgileri için aynı yöntemi kullanır ve bu durum, milyonlarca aÄŸacın yok olmasına neden olur.

Türk Telekom, Türkiye’de ilk e-fatura (elektronik fatura) onayı alan şirket. Bu kapsamda başlattığı kampanya ile Türk Telekom fatura bilgilerinizi bildireceğiniz kişisel e-posta adresinize, e-fatura şeklinde gönderiyor, bknz Türk Telekom e-fatura basın bildirisi

E-fatura uygulamasına geçerek, faturalarınıza güvenli bir şekilde ulaşabileceğiniz gibi yılda 4200 ton kağıt tasarruf edilmesine yardımcı olacaksınız.

E-faturaya geçmenin bir diğer avantajı, telefon faturasının e-posta adresine gelmesini isteyenler, 2008 yılı sonuna kadar her ay 10 dakika şehir içi bedava konuşma hakkı kazanacaklar.

Türk Telekom e-fatura başvurusu nasıl yapılır? E-fatura başvurusunu

  • 444 1 444 numaralı telefonu arayarak,
  • Türk Telekom ofis ve bayilerine giderek,
  • internetten yapabilirsiniz

“Haydi Türkiye e-fatura kullanalım milyonlarca ağacı kurtaralım”

Türk Telekom e-fatura Online Başvuru [Türk Telekom]

40 Yorum

  1. bekir says:

    ağaç kurtaralım tasarruf olsun

  2. İLHAN ARDIÇ says:

    çok iyi fıkır tebrıkler

  3. mustafa mani says:

    20 nisanda e fatura başvurusunu dilekçe ile telekoma yaptım. Mayıs ayında faturada gelmedi e faturada gelmedi. Şimdi gidip iptal ettireceğim. Böyle hizmet olur mu?

  4. alper says:

    internet üzerinden başvurmaya çalışıyorum site açılmıyor zaten açılsa şaşırırdım

  5. MÃœZEYYEN says:

    internet üzerinden e faturaya geçmeye çalışıyorum ama malesef internetten başvuruyu reklamlarından çıkartsalar iyi olur

  6. KUBÄ°LAY says:

    yani kardeÅŸim ayıp ya dedık agac kazandıralım bıze gırıyo faturam gelmı 1 ytl 2 ytl faiz oduyorum …. telekom da bızım degıl ya bizim olsa yıne koymaz.

  7. pelin süslü says:

    Åžirket e-faturayla yılda 4200 ton kağıt tasarruf edecek diyor arkadaÅŸlar!! ve 100 bin aÄŸaç dikeceklermiÅŸ süper bi uygulama bu hep beraber kağıt israfını azaltıp aÄŸaçlarımızı kurtaralım hadi 🙂 türk telekom’a çok teÅŸekkürler

  8. yusuf says:

    valla e fatura güsellde bide iptalini yapabilsek

  9. atike says:

    ben yıllardır telefon abonesiyim.bilinçli bir tüketici olarak e-postayı onaylıyayım dedim ama bana zaten bir kaç senedir fatura gelmiyor başvurdum zaten olmadı ama türk telekom bundan önce fatura gelmemesini nasıl açıklar acaba hiç bir hizmet reklamlarda olduğu gibi değil

  10. serkan says:

    bence buradaki amaç ağaçları kurtarmak değil tek amaç posta ve kağıt giderlerini kısmaya çalışmak,zaten o verdiği on dakikada geçici ,kaldıki şehir içi kimi arayacağız herkez cep telefonu kullanıyor.şahsen sadece internet için kullanıyorum,kalıcı bir fayda sağlamak istiyorsa sabit ücreti kaldırsın internet faturasını ödüyoruzda bu sabit üçret neolaki bi düşünün

  11. selim says:

    e-fatura çok güzel birşey oldu.kağıt tasarrufu olacak.teşekkürlar bu uygulamayı yaptığınız için

  12. sema says:

    ben bu e faturayı goremedım yanı yapamıyorum bılgılerınızı arz ederım

  13. aysen says:

    internet üzerinden başvurmaya çalışıyorum site açılmıyor ???

  14. Hasan says:

    Orman kurtaracakmışız.Kurtaralım kurtarmasınada zaten kagıt fatura yollanırken ödenen posta giderlerinde kimi neyi kurtaracagız?faturada bir orman feda oluyorsa posta giderlerinde 15-20 orman gidiyordur herhalde..indirim olacaksa kurtaralım ormanlarımızı:)

  15. GÃœL says:

    bende o başvuruyu yapıp da yapamayanlar arasındayım. insanların vicdani duygularını kullanarak bi proje yapıyolar ki türk insanı vicdan sahibidir ama bi türlü sonuçlanamıyor.böyle hizmet olurmu hiç.

  16. rahmi bakır says:

    arkadaşlar bende e faturaya geçmek istiyorum.ancak aklımda şöyle bir soru var.faturayı internetten mi ödeyeceğiz.yoksa postahaneden mi?eğer internettense zararlı olduğunu düşünüyorum.muhtemelen kredi kartı numarası da ister.aydınlatır mısınız beni?tereddütte kaldım.

  17. özlem alpin says:

    selam arkadaşlar. internet üzerinden sonuç alamadıysanız 4441444 numaralı telefonu arayarak e-fatura başvurusunu rahatça yapabilirsiniz. ilk çevirişte bozuk düşse de ısrar edin, eninde sonunda cevap veriyor. kredi kartı nosu filan da sormuyorlar.

    hadi kurtaralım ÅŸu aÄŸaçlarımızı 🙂

  18. onur says:

    arkadaslar ben kaydımı oldum ama meıl adres degısıklıgını nerden yapacam

  19. serkan says:

    amma e faturaymış haaa bide neymiÅŸ internet üzerinden baÅŸvuru yapılıyomuÅŸ vay vay bak sen sabahtan beri uÄŸraşıyorum daha sayfası açılmıyor bırak abone olmayı sayfa bile yok ortada kaliteli hizmet bu olsa gerek…

  20. kemal says:

    iyi güzelde ağaç israfı olayı.Ama benim e postama sürekli meliha isimli kişinin fatura bilgileri geliyor,düzeltemiyorum.kendi e postama başkasının fatura bilgileri neden gelir.yetkililer düzeltsin.B enim fatura bilgilerim nasıl galecekkk..

  21. ozgur says:

    herkes e faturanın agaçlar için olan öneminden bahsetmiş.. çok güzel ama tamam ağaçlar kesilmesin, üstüne birde ağaç dikilsin çok güzelde.. tt bundan ne kadar cep yapacak yanii ne kadar karı olacak bundanda bahsetsin dünyanın en pahalı telefonu interneti bizde.. hani bu e faturanın indirimi..??

  22. fatih says:

    kardesım su e fatura ıptalı nasıl yapılıoo bılen var mı?
    bırde bence bu e faturada amac 10dk hedıye vererek mılletı kandırmak cunku bızım faturalar ole oluookı bıtmek bılmıoo ben oduoom onlar yolluoo anlamadım nasıl ıstır bu

  23. aybike says:

    nasıl kaydolunduğunu yazında bizde bilelim faturanın kaç para olduğunu bulamıyorum yaaa:(

  24. mustafa: says:

    ya bu e fatura diyorlar ama nedense bir türlü açılmıyor kaç günden beri uğraşıyorum acaba biz e fatura almayalım diyemi ugraşıyorlarbu olaya neden bi çözüm getirmiyorlar..????

  25. @mustafa

    Yukarıda verilen e-fatura linki değişmiş, yeni link
    E-Fatura BaÅŸvuru

    Ama söylediÄŸin gibi bu link de maalesef çalışmıyor 🙁
    Türk Telekom sesimizi duy ve lütfen bu linki düzelt!

  26. Koray Karaca says:

    Eğer ttnet adsl abonesi iseniz telefon faturanızı ttnet e-fatura bilgilendirme sisteminden görebilirsiniz. Ancak her ay size e-fatura bildirimi yapılmaz. Sadece oraya girerek bakabilirsiniz. 444 1 444 arayarak e-posta ve cep tel bildirebilirsiniz. Böylece e-posta ve cep tel mesajı olarak size her ay faturanıza 10-15 gün önceden bilgilendirme mesajı gelecektir.

    ttnet e-fatura sitesi

  27. sebjiy says:

    valla ben adsl e-fatura alıyorumda telefonuda yapayım dedim olmadı bir türlü
    cep telefonuna mesaj olarak geliyor ayrıca mailde iyi güzelde telefonuda yapayım dedim olmadı çalışmalar devam ediyor

  28. mrym says:

    biz bir kurumuz 10 fatura var bi ay 3 bi ay 2 fatura bildirimi yapıyolar hiç bir zaman gelmedi tam.yapacaksınız alt yapınız düzgün yapın. bu ne 163 aramaktan gına geldi 163 ücretsiz yapın o zaman. her zaman kendinize yontuyosunuz

  29. mrym says:

    müşteri hizmetlerinide aradım çalışanınızın dediği sistemde sorun var her ay mı hata olur. sizin savunmanız bu olurken biz kalkıp siz fatura göndermediniz ödeme yapmıyoruz olamıyo. hemen zammı yapıştırıyosunuz. İŞİNİZİ CİDDİYE ALIRSANIZ SEVİNİRİM. (Tabiki ne kadar umursuyosanız bizi)

  30. mustafa says:

    e faturamı göndereck altyapı yokmuuuu?

  31. haticegül says:

    ev telefon faturamın evime gelşmesi için defalarca aradım.saatlerce sözde müşteri hizmetleri numası var sadece insanların faturasını kabattırmak için kurulmuş bir tuzak!aylarca aradımki ev faturam evişme adıma teslim edilsin diye evet dediler hala gelicek!tuvalet kağıtlarını ve kağıt peçeteleri kaldırdılarmıki bizlerin net bir bilgi aldığımız bir kağıt parçası tonlarca ödemeler yapıyaoruz ve bilgi deseniz vasat ve aldıkları karları oluyor müşterilerin bilgi edinmesine engel olmaktan başka bir şey değil.halla şikayet ediyorum ki faturam evime teslimini onaylatmıştım size ve faturam nerde dediğimde gönderilecek denip ev fatururamın taraflarınca kabartılması ile son buluyor.

  32. Tarık KEYFLİ says:

    Daha önce yazmış olduğum yorum, yanlışlıkla yazılmıştır. Lütfen yorumumu kaldırınız. Çünkü telefon numaram var. İyi çalışmalar.

  33. Tarık Keyifli,

    Ä°stediÄŸiniz üzerine daha önceki yorumunuz silinmiÅŸtir. Ä°yi çalışmalar…

  34. Sadettin UZUNER says:

    Sayın Türk Telekominikasyon Yetkilileri,

    Yukarıda bulunan “Türk Telekom e-fatura Online BaÅŸvuru” sekmesine bastığım zaman karşıma çıkan yazı aynen aÅŸağıdaki gibidir.

    404
    Üzgünüz, ulaşmak istediğiniz sayfa bulunamadı.
    We are sorry, the page you requested cannot be found.

    Ayrıca yukarıda okuduğum yorumlardan da anladığım kadarıyla uzun zamandır da böyle. Peki kim ilgileniyor bu olayla. Hem iyi bir şeyler yapalım deniyor hem de başladığı gibi, sonlandırılmadan bırakılıyor. Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır. Böyle bir düşünce yapısı olabilir mi?

    Lütfen, sorumluları bu iÅŸi olumlu ya da olumsuz sonlandırmaya çağırıyorum. Ä°nsanlarla dalga geçer gibi bir durum var ortada. Aramızda maÄŸdur kalmış insanlarımız da mevcut. Lütfen bu durum bir an önce düzeltilsin. EÄŸer amaç insana hizmet ve insana saygı ise……

    En kısa zamanda ilgilenileceği umudu ve beklentisi ile,
    TeÅŸekkürler…

  35. çiğdem says:

    uygulama güzelde.Bide sayfalar açılsa yapılan reklam kadar faaliyet olsa….

  36. reception says:

    Arkadaşlar çamaşır deterjanlarını düşünün lütfen konsantre diye birşey çıkardılar, daha az deterjanla daha çok çamaşır diye fakat ölçekleri kontrol ettiğinizde aslında çamaşırlarınızı aynı ölçekle yıkadığınızı farketmişsinizdir.
    Ayrıca konsantre deterjanlar diÄŸer deterjanlara nazaran daha pahalı…

    Yani sonuç= deterjan miktarı yarıya indi bunun yanında daha pahalı satılamaya başlandı..

    E faturaya geçersek bize ödül falan vermeyecekler sadece işlemleri azalacak çalışanlarını azaltacaklar kar elde edecekler yasal sorumlulukları e faturayı kabul edenlere yükleyecekler

    Kısacası cepleri aÄŸzına kadar dolu olan birilerinin yine cepleri dolacak kazacak ve iÅŸin en kötü tarafı onları o noktalara taşıyan insanları ezerek kanlarını kene gibi sömürerek yaÅŸamay ayakta kalmaya devam edecekler…
    SAYGILAR

  37. kenan says:

    Cem yılmaza ve diğer sanatçılara 3 er 5 er milyon vereceğinize ilk önce adamm gibi hizmet veriiin

  38. umit ugurlu says:

    ozur dilerim 2 gundur ugrasiyorum basvuru bile yapamiyorum once 2.telekom.com.tr sitesini adam gibi kontrol edip acilip acilmadigini ondan sonra millete reklam yapin

  39. hamoÅŸ says:

    E fatura iptali için türk telekom müşteri hizmetlerine giriyorsunuz.Sol kenarda ÅŸikayet ileti bölümünü tıkladığınızda yeni bildirim yazısına tıklıyorsunuz.Ä°stek türü olarak bilgi talebini seçip verilen kodla iÅŸleme devam ediyorsunuz.Geri bildirim e mail yoluyla istediÄŸinizde talebinizin alındığına dair bir e mail alıyorsunuz.Ben bu ÅŸekilde yaptım.Kolay gelsin…

  40. antitoksin says:

    kandırmacaya bak, olumlu yazanlar telekomda mı çalışıyor, şimdi e-faturayı mail ile aldın ne yapılacak yazıcıdan çıktı alıp, hesaba işleyip gider dosyasına takılacak. burdaki kandırmaca tamamen telekom un kağıttan, yazıcı giderlerinden ve posta dağıtım giderlerinden yırtmasından başka bir numara yok. ağaçları kurtarmak hikaye, onların yerine kağıt masrafını biz yapıyoruz..