Teknobaz Rotating Header Image

Sitelerin Alt Sayfalarının PageRank Değeri Nasıl Ölçülür?

Live PRPageRank, Google aramalarında gerçekçi sonuçlar vermek için kullandığı bir algoritmadır. Bu algoritma sayesinde siteler derecesine göre 0 – 10 arasında puanlanır. Bu deÄŸerlendirme kabaca sayfanın özgünlüğüne, sayfaya verilmiÅŸ baÄŸlantılara ve baÄŸlantı veren sitelerin kalitesine göre deÄŸiÅŸmektedir.

Her üç ayda bir yapılan PageRank güncellemesi, Google’ın siteler arası usulsüz link değişimlerini önlemek için PageRank algoritmasını değiştirmesi sebebiyle gecikmişti. PageRank güncellemesi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Bu güncelleme olayı, bazı sitelerin cezalandırılması ve PageRank değerlerinin düşürülmesi ile daha çok konuşuldu.

Sitenizin veya bloğunuzun PageRank değerini gösteren bir çok site mevcut. Daha önceki yazılarımızdan “SiteBilgi ile Web Sitelerinin Popülerliğini Ölçün” yazısı ile bu konuya değinmiştik.

Peki sitemizin veya bloğumuzun alt sayfalarının PageRank değerini nasıl öğrenebiliriz?

Live PR sitesi ile sitenizin alt sayfalarının PageRank değerini öğrenebilirsiniz. PageRank değerini öğrenmek istediğiniz siteyi girdiğinizde, Live PR her sayfayı ve PageRank değerlerini sıralıyor. Böylece sitenizin Google tarafından değerli görülen saylarını öğrenebiliyorsunuz. Değerler gösterildikten sonra “Sort By Pr” seçeneği ile PageRank değerlerini büyükten küçüğe sıralayabilirsiniz.

Havanız iyi, PageRank’iniz 10 olsun.

[Live PR] Check Page Rank of Internal Pages

KullanabileceÄŸinizi diÄŸer bir site;Google Pagerank inspector

8 Yorum

  1. wmwebtr says:

    Teşekkürler iyi çalışıyor. Diğerleri tam etkili olmuyordu.

  2. […] Sitelerin Alt Sayfalarının PageRank DeÄŸeri Nasıl Ölçülür? 15 Çevrimiçi (Online) Resim Editör Sitesi YouTube Kodları XHTML DoÄŸrulamasından Geçsin […]

  3. ibrahim says:

    site göçmüş, link çalışmıyor

  4. Deniz says:

    malesefki linkler ölü

  5. domain says:

    Dostum site linkleri çalışmıyor bir ilgilenirsen tüm dostlar ve memnun olurum.

  6. ergun says:

    link calışmıyor

  7. emrah eren says:

    Selam bu ağustos ayınında pr güncellemsi var ben geç backlink kastım acaba faydası olurmu yaklaşık 2 günde yani 2 şer saate toplam 4 saate 400 kastım faydası olurmu acaba pr 0 kaç olabilir :S

  8. kaskati says:

    3 ayda 1 yeniliyordu