Teknobaz Rotating Header Image

15 Çevrimiçi (Online) Resim Editör Sitesi

Resim EditörüFotoğraflarınız veya çeşitli resimlerinizi kesmek, kopyalamak, parçalara ayırmak, renk ayarlarını yapmak, efektler (suluboya, kabartma, karakalem, poloroid, negatif, siyahbeyaz vb.) eklemek, döndürmek, kırmızı göz rengini yok etmek veya resim formatınızı JPG, GIF, PSD, PNG, TIF, PDF formatlarına çevirmeniz gerekebilir. Buna benzer çeşitli işlemleri yapabilmeniz için fotoğraf editörlerine ihtiyacınız var. Bazı programlarla bu işi yapabilirsiniz. Ama programlara bağımlı kalmak zorunda değildiniz. Aşağıdaki 15 adet çevrimiçi (online) resim editör sitesi sayesinde resimlerinizi ihtiyacınıza göre şekillendirebilirsiniz.

  1. Wiredness
    Bir program havasında dizayn edilmiş bu editör sitesi kullanışlı yapısı, Türkçe menü kullanımı ile ihtiyacınız olan bütün işlemleri yapabilmenizi sağlıyor. Son yüklenen flickr ve Picasa resimlerine kolayca ulaşabilme onları işleyebilme özelliği mevcut. Kayıt olma veya e-posta istemeyişi bir diğer artısı.
    .
  2. flauntR
    Tek tıklama ile resimlerinize çeşitli efektler ekleyebilir, saklayabilir, filtreler kullanabilirsiniz. Ayrıca sitede basit ama kullanışlı resim editörü ile resminizi şekillendirebilir, resminizi fotoğraf makineleri için duvar kağıdı olarak ayarlayabilirsiniz.
    .
  3. Splashup
    Photoshop’u andıran arayüzü ile resimlerinizi kolaylıkla işleyebilir ve çeşitli fotoğraf paylaşım sitelerine gönderebilirsiniz.
    .
  4. Phixr
    Basit işlemler için kesme, kopyalama ve diğer işlemler için kullanabileceğiniz bu site ile fotoğraflarınızı, fotoğraf paylaşım sitelerine flickr, Picasa, PhotoBucket gibi sitelere yükleyebilirsiniz. Site geçici hesap açıyor ve siteden çıktığınızda hem fotoğrafınızı, hem resminizi siliyor. Kullan at tarzı.
    .
  5. pixer.us
    Kesme, boyutlandırma, efekt ve diğer işlemleri yapabileceğiniz çevrimiçi bir editör.
    .
  6. FotoFlexer
    Flash tabanlı sitede fotoğraflarınız işleyebilir, yazı ve çerçeve ekleyebilirsiniz. Resim paylaşım sitelerine, resim aktarabilir ve alabilirsiniz. Yapay zeka ve algoritması sayesinde kaliteli bir editör olduğunu belirtiyor.
    .
  7. Picture2Life
    Resimlerinizi iÅŸleyebilir, animasyon ekleyebilirsiniz.
    .
  8. EasyCropper
    Adı üstünde resimlerinizi kolaylıkla kesip, kırpabilirsiniz.
    .
  9. Pixenate
    Ajax tabanlı editör sitede resimlerinize eğlenceli efektler ekleyebilir ve kolaylıkla flickr’e aktarabilirsiniz.
    .
  10. Resizr
    Resimlerinizi yeniden boyutlandırabilir, istediğiniz ebatlara getirebilir, çeşitli derecelerde döndürebilirsiniz. Hesap açılmasını istemiyor, ilk açılışta resminizi yüklüyor ve gerekli boyut şekillendirici işlemlerinizi yapıyorsunuz.
    .
  11. Preloadr
    flickr resimleriniz için kullanışlı bir site.
    .
  12. onlinephototool.com
    Basit iÅŸlemleri yapabileceÄŸiniz site.
    .
  13. Xmg Image
    Resimlerinizi düzenleyebileceğiniz bir başka site.
    .
  14. Picnic
    “Resimlerinizi Picnic’e Götürün” yazımızda tanıtmıştık.
    .
  15. Snipshot
    Daha önce “Snipshot:Resimlerinizi İnternette Düzeltin” adlı yazımızda tanıtmıştık.

Bildiğiniz başka resim, fotoğraf editör siteleri var mı?

3 Yorum

  1. Gül says:

    Çok iyi bir paylaşım. Teşekkürler.

  2. […] Ä°nternet üzerinden fotoÄŸraflarınız için kullanabileceÄŸiniz editörler;bknz.15 Çevrimiçi (Online) Resim Editör Sitesi […]