Teknobaz Rotating Header Image

Samsung S6,S7 Parmak İzi Sensörünü Dokunmatik Tuş Olarak Kullanmak [Android]

Samsung S6,S6 edge, S6 Plus, S7, S7 edge modellerinde parmak izi sensörü, orta tuş yani ana menü tuşunun üzerinde bulunmaktadır. Orta tuşa fiziksel olarak basmadan aynı işlevi dokunmatik olarak kullanmak için aşağıdaki linke tıklayarak küçük boyutlu uygulamayı cihazınıza indirin.


Samsung S6,S7 Parmak İzi Sensörünü Dokunmatik Tuş Olarak Kullanma Anlatımı

Bu uygulama bir kapasitif Ev düğmesi içine Galaxy S7 / S7 Kenardan parmak izi sensörü döner – böylece yalnızca bir sensoric düğme gibi dokunma, fiziksel düğmesine basın gerekmez.

Uygulama hizmeti ön planda çalışır ve bildirim çubuÄŸunda yerleÅŸtirilmiÅŸ bir kalıcı bir bildirim yoktur. Kalıcı bildirim beÄŸenmezseniz, sadece bildirim üzerinde parmak tutun – ayarlar açılacak ve siz (bildirim gizlenir ancak uygulama halen çalışıyor) devre dışı bırakabilirsiniz.

 

Fingertouch

Uygulamayı kullanmak çok basit, kurulum yaptıktan sonra Start Fingertouch Service butonuna basın.

Deneyerek aktif olduğu görün. Uygulamada bazı ufak ayarlar yapabiliyoruz. Sağ üst köşeden 3 Nokta menü tuşuna basın.

Settings seçin. Start on boot; Cihazınız açıkdığında aktif olmasını sağlarken, Vibrate on touch; dokunduğunuzda titreşim geri bildirimi yaparak hissetmenizi sağlar.

Long touch ise orta tuÅŸa uzun basarak baÅŸka uygulama açabilir Launch APP APP’i seçin.

Expand Status Bar; Bildirim penceresinin açılmasını sağlar. Özelliği kullanmak istemiyorsanızı Stop Fingertouch Service seçeneğine dokunun.

Fingertouch

Comments are closed.