Teknobaz Rotating Header Image

E-posta Geldi Uyarıcısı Kullan [Firefox Eklentisi]

bc-eposta-uyarici.jpgE-posta (e-mail) hesabınızı çok sık kontrol etmek ihtiyacınız oluyor ve gün içinde defalarca e-posta hesabınıza giriyorsanız, Firefox için e-posta geldi uyarıcısı kullanmanızı tavsiye ederiz.

WebMail Notifier Firefox eklentisi, e-posta hesanızı kontrol ederek, kaç adet okunmamış e-posta olduğunu size tarayıcınızın sağ alt köşesinde bir zarf sembolünün yanındaki rakamla gösteriyor. Birden fazla farklı e-posta hesanızı ekleyebiliyorsunuz. Gelen e-postayı okumak içinse zarf simgesinin üzerinde farenizin sağ tuşuna tıkladığınızda e-posta hesapları listelenir, seçtiğiniz e-posta hesabı açılır.

WebMail Notifier (e-posta uyarıcı) gmail, yahoo, hotmail, daum, naver, empas, nate ve diğer bazı e-posta servislerini destekliyor.

Eklentiyi kurduğunuzda yapmanız gereken, ayarlar seçeneğinden kontrol edilmesini istediğiniz e-posta hesaplarını  ve şifrelerini girmek. Ayrıca ayarlar menüsünde; sesli uyarı, ne kadar süreyle e-postaların kontrol edileceği gibi seçenekler mevcut.

Alooo e-posta geldi, uyuma… 🙂

WebMail Notifier 1.2.1 – Tanıtım Sayfası

WebMail Notifier 1.2.1 – Firefox’a hemen ekle

2 Yorum

  1. Nevzat says:

    abi şimdi anladımda tam deil ya ben firefox 3 kullanıyom neden msn e postama direk giremiyom yapamadım o kadar araştırdım sadece hız ayarlarını veriyolar oysa about:config yazınca bisürü şeyler var ha bide açmıyor brezilya msn sitesini açıyo ne işse yöntemi biliyom ama explorer gibi direk girmiyo bide explorerın çalışmasına izin vermiyo yardımcı olabilir misiniz size zahmet bana eziyet.

  2. JANJ@N says:

    aradığım bi özellikti eline saÄŸlık 🙂