Teknobaz Rotating Header Image

Wowzio: Blogunuz için Ücretsiz Aparatlar

bc-wowzio-blog-aparatlari.jpgWowzio sitesi blogunuzun içerik kalitesini artırabileceğiniz çeşitli ücretsiz blog aparatları (widget) sunuyor. Wowzio sitesi ile blogunuza slayt gösterisi, fotoğraf galerisi, son ziyaretçilerinizin geldikleri ülkeleri, etiket bulutu ve blog içeriğinize ait besleme aparatlarını ekleyebilirsiniz.

Wowzio sitesi ile aparatları oluşturmak için Create my widgets now seçip, RSS adresinizi veya blog adresinizi girmeniz yeterli. Ayrıca başka bloglara ait içerikleri de Add Another Feed seçeneği ile aynı aparat içerisinde gösterebilirsiniz.

Wowzio sitesi aparatların belirli bazı özelliklerinide ayarlamanıza imkan sağlıyor. Sayfa öğesini oluşturduktan sonra verilen kodu blogunuza eklemelisiniz. Blogger, Typad ve iGoogle hesaplarınıza tek tuşla verilen kodları ekleyebiliyorsunuz.

Blogunuz bol bol okunsun…

Wowzio – Blogunuz için ücretsiz aparatlar

5 Yorum

  1. Geçende blogum için bir tane yaptım halende kullanıyorum fakat diğer blogum için bugün yapmak için girdiğimde, oluşturmak için rss adres satırı falan yoktu.
    İngilizce bişiyler yazıyordu mail gönderin filan.

  2. nil says:

    evet ya bi saattir uğraşıyorum,adre satırı filan yok,url nereye girilecek,yardııım

  3. Arkadaşlar ilerleyen zamanlarda blogumda bu konuya değineceğim sanırım davet yollamanız gerekiyor..

  4. İYi günler ben bu eklentiyi bloguma kurmak istiyorumda nasıl yapıldığı hakkında fikrim yok sizin dediğiniz gibi yaptım fakat blog linkini yazacağım yer yok.. Bu eklenti ücretli mi.. Yardımcı olursanız sevinirim..
    koly gelsin…

  5. tygtyg says:

    bu widget bana kafayı yedirtecek eklemek için zaten çok uğraştım ekledim bu seferde olmuyor internettede çok aradım kimse net olarak nasıl kurulduğunu bilmiyorum sizde yüzeysel olarak anlatıp geçmişsiniz lütfen ayrıntılı bir biçimde anlatırmısınız yada anlatımı varsa paylaşırmısınız