Teknobaz Rotating Header Image

YouTube Kapatıldı, YouTube’a Nasıl Girilir?

YouTube YasakYine olan oldu YouTube‘a Türkiye’den eriÅŸim bir mahkeme kararı ile engellendi. Åžimdi ne yapacağız? Bir kapı kapanır bir kapı açılır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türk Ulusu ve Atatürk’e karşı ağır hakaret ve küfür içeren videoları kaldırmayan, bu videoları yükleyen kullanıcılarını da engellemeyen YouTube’a eriÅŸim, T.C. Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi‘nin 17 Ocak 2008 tarihinde aldığı 2008/55 nolu kararıyla engellenmiÅŸtir. Kararın dayanağı “Ä°nternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla Ä°ÅŸlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun“dur.

YouTube sadece Türkiye’deki ADSL kullanıcılarına kapalı; tüm dünya kullanmakta… Tabii eÄŸer dial-up baÄŸlantınız var ise YouTube baÄŸlanabilirsiniz. Sırf YouTube için dial-up baÄŸlantÄŸ kurmakta pek zahmetli derseniz – hem zaten yavaÅŸ – bu yolu deneyin.

YouHideYouHide.com Anonymous Proxy Server

YouHide eriÅŸimi engellenmiÅŸ sitelere size sanal IP vererek girmenize yardımcı oluyor. Yani bir baÅŸka ülkeden giriyormuÅŸ gibi YouTube’a girebilirsiniz.

Mavi dikdörtgen çerçevenin içindeki “http://www.” yazan kısıma “youtube.com” yazıp, SURF düğmesine tıklayın ve karşınızda YouTube.

YouHide sitesini sadece YouTube için değil, erişemediğiniz bütün siteler için kullanabilirsiniz.

11 Yorum

  1. […] Bu “eriÅŸimi engellenen” sitelere proxy tabir edilen yöntem ile yine de girebilirsiniz. Ä°nternette binlerce proxy sitesi var, yapmanız gereken birini seçmek ve gitmek istediÄŸiniz sitenin adresini yazmak ve hopp iÅŸte karşınızda YouTube. Daha önce böyle bir sitenin tanıtımını yapmıştık, bknz YouTube Kapatıldı, YouTube’a Nasıl Girilir? […]

  2. alp says:

    ben arkadaşlarıın resini yayınlıy alp

  3. emrah says:

    ya kardeşim kapatıldı ama kötü şeyleri içerenleri almayın videoları bu kadar ya

  4. […] YouTube Kapatıldı, YouTube’a Nasıl Girilir? […]

  5. osman says:

    iş gerçekler ortaya çıkınca tayyib erdoğan youtube kapatmasını nasıl biliyor söz konusu eğer atatürk,e yahut türk bayrağına sagısızlık yapılsaydı tayyib edoğan aynı şeyi yapar mıydı

  6. fernando says:

    abi süper bişi yaw. girdi valla. TEŞEKKÜRLER

  7. Hacı Muro says:

    Arkadaslar Nette Youtube Gİrmek İçin Dolasıyordum.Bir Site Rast Geldi Ve bu sitede Dier Sitelerde Oldugu gibi youtubeye girip sadece içerik gosterip video izletmio zannettim .fakat denediğimde tıpkısının aynısı ile YOUTUBEYE GİRİYOR HEMDE VİDEOLARI İZLETİYOR

    DENEMENÄ°ZÄ° TAVSÄ°YE EDERÄ°M.

    SÄ°TE: http://www.samsunum.org/youtube.html

    deneyin arkadaslar…

  8. http://www.yasaktube.com adresini kullanarak da youtube sorunsuz ve hzılı bir şekilde erişebilirsiniz.

  9. Meanchanic says:

    ArkadaÅŸlar bende bu olayı merak ediyordum. Bir gun oturdum baya bi araÅŸtırdım.ve bir adres buldum. BulduÄŸumada şükr ettim. Çünkü site okadar hızlı ki sanki normalden girercesine hızlı giriyor ve bazı hızlı proxylerde kötü içerikler varken (virus vb.) bunda kesinlikle böyle bir ÅŸey yok. Klasik görünümüyle kafada karıştırmıyor hem. Video Sorunuda yok… yazıyorum adresi hazırolun 😀 :—> http://novasurf.info/ benden sizlere armaÄŸan olsun..

  10. mete says:

    valla ben http://www.youtubeac.com u kullanoyorum. siteye girer girmez youtube açılıyor ve saçma sapan reklamlar çıkmıyor karşınıza çok da hızlı

  11. Fikret Yıldırım says:

    dns ayarları yapılıyormuş googledan arattım buldum ve denedim ilk bir kaç gün youtube a girebildim fakat internetim çok yavaşladı bende sizin verdiğiniz site ile ve türkçesi http://www.ruuh.com ile youtube a ve bir kaç yasaklı siteye girmeye çalıştım sorunsuz çalışıyor , internetimde etkilenmedi teşekkürler TEKNOBAZ !!!