Teknobaz Rotating Header Image

[indir] VoipWise: Telefonda Bedava KonuÅŸun

VoipWiseSon zamanlarda VOIP programları ile internetten yapılan telefon görüşmeleri çok meşhur oldu. Hızlı internet bağlantınız mı var, ve telefonda çok mu konuşuyorsunuz. İşte size göre bir çözüm, VOIP programları. Çok ucuz, hem bazıları bedava! İşte bedava olanlardan biri VoipWise.

Yapmanız gereken VoipWise programını – IM programlarına benziyor – indiriyor ve bilgisayarınıza kuruyorsunuz. Ve bir mikrofon, ve kulaklık ile baÅŸlıyorsunuz konuÅŸmaya. Türkiye‘de sabit bir numarayı aramak bedava, cep telefonları ücretli. Türkiye ile birlikte bir çok ülkeyi de bedava arayabilirsiniz; Kanada, Fransa, Almanya, Ä°talya, Japonya, Amerika, vs.. Yani gurbetteki sevdiklerini aramak da bedava.

Ve bedava SMS bile gönderebilirsiniz…

Yalnız bütün bu hizmetlerden yaralanabilmek için üye olmanız ve en az 10 Avroluk kontür almanız gerekir. Aldıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz, bedava yaptığınız konuşmalarda kontorünüz düşmeyecektir.

57 Yorum

  1. serdar says:

    slm sevda bu programi bes yildir kullaniyorum cok güzel bedava konusulan yerlerin plani var ordan ögrenebilirsin ama super bir sey dünyanin heryerinden bu programi kullanabilirsin

  2. ahmad says:

    ÅŸok gozael program ben kaydet

  3. abdil doÄŸru says:

    ben bu programı bilgisayarımda ve cep telefonumda kullanıyorum bilgisayarda sabit hatlar ücretsiz ama mobil versiyonunda kontürüm düşüyor (sabit hatlarda bile ) bu konuda teferruatlı bilgisi olan kişi veya kişiler acıklama yapabilirmi lütfen ?

  4. zeynep says:

    arkadaslar bir yildir voipwise kullaniyorum altdaki o sinyal gosteren yer yesil yanip sonuyo ne yapmaliyim ustelik param da kaldi yardim ederseniz sevinirim

  5. NRKRDK says:

    ARKADAŞLAR BEN YENİ KULLANMAYA BAŞLADIM BU PROGRAMI. PHONE TO PHONE GÖRÜŞMEDE TELEFONLA GÖRÜŞME YAPAMADIM YİNE BİLGİSAYAR ÜZERİNDE KONUŞTUM. BENİM BİLDİĞİM SABİT HATLARLA GÖRÜŞÜRKEN BİLGİSAYARDAN KONUŞULUYORDU. PHONE TO PHONE TO TELEFONLA KONUŞABİLİYOR MUYUM?.VE NE YAPMAYLIYIM?

  6. Hakan says:

    slm benim de bir sorum olacak:

    1) bu 10 avro’yu her 90 günde mi satin almam lazim (bakiyem’de daha 2,50 avro var), ya da simdi 10 avro’yu tamamlasam yeterli midir acaba..?

    2) cep telefonumdan görüsme yaptigim zaman sabit hatlar bedava mi?

    Yardimlariniz icin tesekür ederim,
    saygilarimla
    (hakantorlak@hotmail.com)

  7. bizzona says:

    yeni kulanmaya basladim bu programi