Teknobaz Rotating Header Image

Microsoft Internet Explorer’da Siteniz Nasıl Görünüyor Test Edin

Saatlerce çalışır sitemizi, bloğumuzu hazırlar ve yayınlarız. Ama bilmeyiz ki, Firefox’ta her şey güzelken, Internet Explorer’da site birbirine girmiş. İşte eğer Apple Mac veya Linux kullanan bir web programcısı iseniz sitenizin Internet Explorer’da nasıl göründüğünü test etmenin çok kolay bir yolu var.

IE NetRenderer – Browser Compatibility Check

IE NetRenderer ile Internet Explorer 7, IE6 ve IE5.5 tarayıcılarında sitenizin nasıl göründüğünü test edebilirsiniz. IE NetRenderer girilen linke ait ekran görüntüsünü hızlı bir şekilde size gösteriyor. Böylece siteniz ne alemde, sağa sola kayan bir yer var mı görebiliyor ve önlem alabiliyorsunuz. Diyorlar ki:

Diğer ekran resmi (screenshot) servislerinin aksine biz büyük sayıda işlemi parelel ve anında gerçekleştiririz. Bu bizi en hızlısı yapıyor, bildiğimiz kadarıyla…

Ve ayrıca IE7 ve IE6 karışımı (IE7-IE6 Mixed) nasıl olur ve IE7 ile IE6 arasındaki fark (IE6-IE6 Difference) nasıl olur görebilirsiniz.

>>>
[GEOTEK IT Sourcing Services]  IE NetRenderer

1 Yorum

  1. gökhan aksoy says:

    ya benim anlamadığım bişi var neden oks de ingilizce yokken sbsde var ne saçma res men haksızlık neyse herkeze başarılar iyi şanslar -ihtiyacımız olucak- sbs sinir bozucu sınav arkadaşlar sbs kolay olcak diyolar doğrumu inşallah doğrudur