Teknobaz Rotating Header Image

Youtube Audio Library – YouTube Video Arka Planına Ãœcretsiz Müzik Ekle [indir]

YouTube yüklediğiniz kişisel videolarınızı daha profesyonel ve etkileyici kılmak için arka plana (background) müzik eklemek faydalı yöntemdir. Fakat telif hakları yüzünden her müziği videonuzun arka planına ekleyemezsiniz.

YouTube bazen müzik telif hakları yüzünden uyarı bile yapıyor.

YouTube videolarınızın arka planına ücretsiz, telif hakkı olmayan müzik ve ses efektleri eklemek için YouTube Audio Library (YouTube Müzik Kitaplığı) sitesini kullanabilirsiniz.

 

YouTube Audio Library (YouTube Müzik Kitaplığı) sitesine girdiğinizde iki bölüm var.

  • Ãœcretsiz Müzik
  • Ãœcretsiz Ses Efektleri

Ücretsiz müzik kısmında arama kutucuğunda arama yaparak müzik bulabilirsiniz veya şu seçenekleri kullanarak müzikleri listeleyebilirsiniz.

Türüne göre (pop, caz, ambiyans, çocuklar, klasik, rock, sinematik vb.)

Ruh Haline göre ( canlı, dramatik, ilham verici, mutlu, neşeli, sakin, üzgün vb.)

Enstrümana göre (gitar, davul, org, piyano, yaylı çalgılar vb.)

Süresine göre…

YouTube Audio Library sitesinden müzik indirerek videonuza ekleme ile ilgili şu uyarı yapılmış;

Ücretsiz müzik ilişkilendirme ve para kazanma

Videonuzu ilişkilendirme: Bir parçanın yanında ilişkilendirme gerekli simgesini görürseniz videonuzun açıklamasında orijinal sanatçının ismini verdiğinizden emin olun. Creative Commons web sitesinde ilişkilendirme hakkında daha fazla bilgi edinin.

Videonuzdan para kazanma: Ãœcretsiz müziklerle ilgili olarak Content ID yoluyla hak talebinde bulunulmadığından videonuzdan para kazanabilirsiniz. MüziÄŸin ticari kullanım haklarına sahip olduÄŸunuzu göstermeniz istenirse müziÄŸin tam baÅŸlığını ve müziÄŸi YouTube Ses Kitaplığı’ndan indirdiÄŸiniz bilgisini eklediÄŸinizden emin olun. Hak talebinde bulunmak için belge sunma hakkında daha fazla bilgi edinin.

Güle güle ve strese girmeden videolarınıza gönül rahatlığı ile müziklerinizi ekleyin. Google ne diyor, “Åžeytanlık Yapmayın…“.

Videolar ÅŸenlensin…
YouTube Audio LibraryYouTube Videolarının Arka Planına Telif Hakkı Olmayan Müzik Ekle

Comments are closed.