Teknobaz Rotating Header Image

SmallPDF – PDF Ä°le Ä°lgili HerÅŸey (Çevir, Küçült, Böl, BirleÅŸtir, Åžifre Kaldır…)

PDF belgeleri hayatımızın bir parçası. PDF belgeler hayatımızı kolaylaÅŸtırıyor, fakat bir Word dokümanı kadar müdahale edilemiyor. ÖrneÄŸin, PDF belgeyi baÅŸka bir belge formatına çevirmek, küçültmek, bölmek, üzerine yazmak, ÅŸifreyi kaldırmak vb. Bu iÅŸlemleri yapmak için çeÅŸitli programlar içinde kaybolmayın…

Smallpdf ise PDF dosyanız ile ilgili ihtiyacınız olan her şeyi kolaylıkla yapabileceğiniz bir site. Türkçe kullanım sunuyor.

SmallPDF sitesi PDF ile ilgili ÅŸu iÅŸlemleri yapabiliyor;

PDF belge boyutunu küçültme,

PDF çevirme iÅŸlemleri (PPT (Power Point) dosyasını PDF’e çevirme iÅŸlemi, PDF’i, PPT’ye çevirme, JPG resim dosyasını PDF’e çevirme, PDf’i JPG’ye çevirme, Excel belgesini, PDF’e çevirme, PDF’, Excel’e çevirme, Word belgesini, PDF’e çevirme, PDF’i Word’e çevirme,

PDF belge üzerine yazı yazma, silme,

Farklı PDF dosyalarını birleştirme,

PDF belgelerini bölme,

PDF dosyasını döndürme,

PSD şifre kaldırma,

Korumalı PDF oluşturma, (PDF dosyasınıza şifre koruması ekleyebilirsiniz),

Smallpdf sitesini oluşturan ekip siteni  amacını şu şekilde açıklamış;

Diğer pek çok PDF yazılımının kullanımı zor ve karmaşık olduğunu gördük. Bu nedenle bu sorunu ön plana aldık ve tüm işlevselliği en aza indirdik ve yalnızca kullanıcı deneyimine odaklandık. Bunun yanında görünümünün de gerçekten hoş olmasını sağladık. Basit yazılım çözümlerinin uygun fiyatlı yapılması gerektiğine inanıyoruz. İşte bu nedenle hizmetimizin saatte iki kez kullanımı ücretsizdir.

Smallpdf, PDF dosyalarınızın güvenli bir şekilde saklandığını ve sonrasında silindiğini belirtmiş.

Dosyalarınız sunucularımızdan bir saat sonra kalıcı olarak silinecektir. Hiç kimse dosyalarınıza erişemez ve gizlilik %100 garanti altındadır.

Smallpdf çok hayat kurtarır…

SmallPDF – PDF Ä°le Ä°lgili HerÅŸey (Çevir, Küçült, Böl, BirleÅŸtir, Åžifre Kaldır…)

Comments are closed.