Teknobaz Rotating Header Image

AnonTab-İnternet Sitelerini Güvenli Bir Şekilde Aç [Firefox/Opera Eklenti]

 

Ä°nternet kullanırken kiÅŸisel bilgilerinizin korunmasına önem veriyorsanız – ki verin -internet tarayıcınıza ekleyeceÄŸiniz bir eklenti ile internet güvenliÄŸinizi arttırabilirsiniz.

AnonTab, Firefox ve Opera tarayıcıları için bir eklenti. AnonTab internete güvenli olarak baÄŸlanmanızı saÄŸlıyor, Ip adresinizi maskeliyor (anonymous), scrip’leri önlüyor, gelen ve giden bütün baÄŸlantıları ÅŸifreliyor.

Şüpheli internet sitelerini güvenli bir şekilde açabilirsiniz.

Sadece internet aktivitelerinizin izlenmesini önlemekle kalmıyor, aynı zamanda malware bulaşmalarına karşı sizi koruyor.

AnonTab kullanımı çok kolay. AnonTab eklentisini kurduktan sonra saÄŸ tuÅŸ menüde “Open Link in AnonTab” seçeneÄŸine basınca yeni bir sekme açılıyor. Veya toolbar üzerindeki sembolüne basmanız yeterli olacaktır.

AnonTab internet tarayıcınıza güvenli bir sekme açıyor. Bu sayede IP adresiniz, Google Proxy sayesinde gizleniyor, bütün bağlantılarınız SSL/TLS ile şifreleniyor, siteler tarafından izlenemiyorsunuz, internet geçmişi kayıt edilmiyor, kayıtsız bir internet bağlantısı gerçekleştiriyorsunuz.

KiÅŸisel internet bilgileriniz koruyun…

AnonTab Firefox [Ä°ndir]
AnonTab Opera [Ä°ndir]

Comments are closed.