Teknobaz Rotating Header Image

Bilgisayar Dosyalarını Kalıcı Olarak Silen Bedava 10 Program [İndir]

Bilgisayarımızdaki dosyaları, programları, resimleri, fotoğrafları, belgeleri klasik yöntemle Delete tuşu veya Sil komutu ile sildiğimiz de kalıcı olarak silinmez.

Silinmiş dosyaları çeşitli programlar vasıtasıyla bu dosyalar geri getirilebilir. (Recovery)

Kalıcı Silme Programları, dosyalarınızı kalıcı (öğütücü) olarak silen, geri getirilmesine engel olan programlardır. Dosyaları tamamen silen 10 adet ücretsiz olarak indirebileceÄŸiniz programlar…

1. ERASER

Eraser programı kişisel dosyalarınızı kalıcı olarak silen bedava bir program.

Dosyalarınızı bir takvime bağlı olarak, oluşturulduktan hemen sonra, bilgisayar her açıldığında silecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Recovery programlarının geri getirmesini engelleyecek şekilde programları siler.

Windows XP, Vista, 7, 8, 10 ile uyumlu olarak çalışıyor.

Eraser [Ä°ndir]

2. Securely File Shredder

Securely File Shredder, dosyalarınızı kalıcı olarak silebileceğiniz bir diğer programdır. Sürükle bırak ile dosyalarınızı olaylıla silebileceğiniz gibi bir veya daha fazla doya ekleyerek silme işlemi yapabilirsiniz.

Securely File Shredder, çöp kutusundaki silinmiş dosyaları da birtuşla kalıcı olarak silebilmemize imkan sağlıyor.

Securely File Shredder [Ä°ndir]

3. Freesaser

Freesaser programının kullanımı diğer programlara göre daha kolay. Çöp kutusu simgesi gibi bilgisayarınızın masaüstünde durur. Dosyayı silmek için dosyayı sürükleyip bırakmanız yeterli.

Freeraser [Ä°ndir]

 

 

4. WipeFile

WipeFile, Güvenli ve hızlı bir şekilde dosyalarınızı silebileceğiniz bir program. Silinen dosyanın üzerine bilgi yazıldığı için geri getirilmesini önler. Wipe File 14 silme yöntemi kullanır.

Türkçe desteği de mevcut. Taşınabilir özelliği mevcut.

WipeFile [Ä°ndir]

5. Secure Eraser

Secure Eraser, yalnızca bir dosya parçalayıcı programı değil, aynı zamanda bir kayıt defteri temizleyici olarak çalışan bir programdır.

Silinecek bütün dosyaları ekleyip bir tuşla silme işlemi yapabilirsiniz. Silme işleminden sonra bilgisayarı kapatma, yeniden başlatma özellikleri gibi seçenekleri kullanabilirsiniz.

Secure Eraser [Ä°ndir]

6. TweakNow SecureDelete

Tweaknow Secure Delete, diğer programlar gibi silme işlemini kalıcı olarak yapıyor. Dikkat edilecek bir yönü Remove seçeneği sadece basit silme işlemi yapıyor. Delete tuşu kalıcı silme yapıyor.

Tweaknow Secure Delete [Ä°ndir]

 

 

 

7. Hard Disk Scrubber

Hard Disk Scrubber, beş çeşit üzerine yazma opsiyonu sunuyor, ayrıca dosyalar üzerine belirli karakterler yazmak için kendi özel silme karakterlerinizi oluşturmanızı sağlıyor..

Hard Disk Scrubb [Ä°ndir]

8. BitKiller

BitKiller için kurulum gerekmiyor. Taşınabilir bir program. Dosyaların ismini değiştirme imkanı tanıyor böylece bulma ve geri getirme işlemini zorlaştırıyor.

BitKiller [Ä°ndir]

9. Free File Shredder

Free File Shredder, baÅŸka bir dosya imha programı. Sürükle ve bırak’ı destekler ve aynı anda bir klasörü silebilir veya aynı anda birden fazla dosyayı kaldırabilirsiniz. Geri Dönüşüm Kutusu’nu güvenli bir ÅŸekilde boÅŸaltmak için Free File Shredder‘ı da kullanabilirsiniz.

Free File Shredder [Ä°ndir]

10. Moo0 File Shredder

Moo0 File Shredder, diğer öğütücü programlar gibi bir çok özelliği sunuyor.

Moo0 File Shredder [Ä°ndir]

 

 

 

 

Dosyalarınızı kalıcı olarak silebileceÄŸiniz, silinen dosyanın geri getirilmesini önleyen 10 adet programı sıraladık. Daha bir çok program mevcut…

Dosyalara sildik, sonsuza kadar elveda dedik…

Comments are closed.