Teknobaz Rotating Header Image

Speechyard-Online İngilizce Altyazılı Film İzle, İngilizce Öğren

[Teknobaz] Speechyard

Online film, dizi izleyerek İngilizce öğrenmek ister misiniz? Speechyard sitesi ingilizce filmleri, ingilizce altyazılı olarak gösteriyor.

Speechyard sitesinin yaptığı sadece videoyu koyup, altyazıyı altına koymak deÄŸil…Ä°ÅŸte Speechyard sitesinin sunduÄŸu imkanlar;

Speechyard sitesinde her zevke uygun film, dizi film, çizgi filmler ve klipler mevcut. Örneğin; Lost, Game of Thrones, Friends, The Simpsons, Doctor Who vb. diziler.

Videolar ingilizce konuşmaları içeriyor ve ingilizce altyazılı olarak gösteriliyor. Bir ingilizce kelimenin anlamını bilmiyorsanız o kelimenin üstüne tıklamanız yeterli. Video duruyor. Kelimenin anlamı, çevirisi gösteriliyor. Kelimeyi tekrar dinleyebiliyorsunuz.

Bilmediğin kelimleri kütüphanene ekleyebiliyorsun. Kelimeyi kütüphaneye eklemek için çevirisi gösterilirken yanındaki artı işaretine basınız. Böylece kendinize ait bir kelime kütüphanesi oluyor.

Speechyard sitesinde ayrıca çeşitli alıştırma eklentileri mevcut. Kelime dinle yaz, kelime kartları, kelime oluştur vb.

Ayrıca siteye üye kişilerle sohbet imkanı mevcut.

Speechyard sitesine cep telefonu ve tabletinizle de ulaÅŸabilirsiniz.

Speechyard kendisini şöyle tanıtmış;

Bizler size favori film ve müzik videolarını izlemenizi, en iyi kitapları okumanızı ve bilmek istediğiniz cümleleri çalışabildiğiniz kendi kütüphanenizi oluşturarak günlük dil kalplarını öğrenmenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca diğer öğrencilerle iletişim kurabilir ve dünyanın her yerinden arkadaş bulabilirsiniz!

Speechyard – Ä°ngilizce altyazılı online film izle

Comments are closed.