Teknobaz Rotating Header Image

En İyi, Bedava, Beş Video Oynatıcı Program [İndir]

[Teknobaz] Video oynatıcı programFilmleri ve TV’yi bilgisayardan izleyebilmek çok güzel. Ama hangi video oynatıcıları  (video player) kullanmalıyız?

Video oynatıcının kullanımı basit, ihtiyaca cevap vermesi, codec kodu gibi durumları çabuk karşılaması ve en önemlisi bedava olması istenir.

İşte size bilgisayarınızda kullanabileceğiniz; ücretsiz beş adet video oynatıcı program.

VLC PLAYER: (Windows, OS X, Linux)

[Teknobaz] VLC Player indir

Açık kaynak kodlu, taşınabilir ve ücretsiz video oynatıcı. ÇoÄŸumuz biliriz. Bir çok video ve müzik dosyasını oynatır. (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg, FLV, …)

VLC media player video dosyalarınıza altyazı eklemeyi de kolay hale getirir – sadece SRT dosyasını videonun olduÄŸu klasöre ekleyin ve videoyu otomatik olarak altyazıyla beraber oynatsın.

Daha bir çok özellik VLC video oynatıcıyı vazgeçilmez yapıyor.

VLC Player [Ä°ndir]

GOM PLAYER (Windows)

[Teknobaz] Gom Player İndirGOM Player (Gretech Online Movie Player) ses ve video çzücülerini içinde barındıran bir video oynatıcı. Ayrıca codec yazılımı kurmanıza gerek kalmaz.

Bozuk ve tamamen indirilmemiş dosyaları oynatabilirsiniz.

Film ve alt yazı dosyası aynı dosya içinde olduğunda otomatik olarak bulur.

Programda bulunan altyazı editörü ile altyazı düzenleyebilir, video oynatırken altyazı ile birlikte ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Ekran yakalama özellikleri ihtiyacınız karşılayacaktır.

GOM Player [Ä°ndir]

MPC-HC (Windows)

[Teknobaz] MPC-HC Player Ä°ndir

MPC-HC (Media Player Classic – Home Cinema) bilgisayarınızı yormayan, açık kaynak kodlu ücretsiz olarak indirebileceÄŸiniz bir video oynatıcı.

MPC-HC‘nin en kullanışlı özelliklerinden biri bellek kullanımını sistemim kapasitesine göre ayarlayabilmesi. İçerisine gömülmüş bir video dekoderi bulunan yazılım x.264, H.264 ve VC-1 formatlarını uyguladığı dönüştürme iÅŸlemi sayesinde CPU ayarlarıyla oynayarak sorunsuzca çalıştırabiliyor.

MPC-HC Player [Ä°ndir]

XBMC (Windows / OS X / Linux)

XBMC Video oynatıcı ücretsiz, açık kaynak kodlu bir  program..

XBMC Video Player [Ä°ndir]

PotPlayer (Windows)

PotPLayer, zip ve rar içindeki dosyaları da oynatabiliyor.

PotPlayer [Ä°ndir]

Oynat UÄŸurcuÄŸum…

1 Yorum

  1. […] KiÅŸiselleÅŸtirme, etkili kullanım, medya kütüphanesi ve bir çok özelliÄŸi ile Zoom Player Max, medya oynatıcısı bir alternatif olarak kullanabilirsiniz. BaÅŸka medya oynatıcıları için ; Bknz. En Ä°yi 5 Ãœcretsiz Medya Oynatıcı […]