Teknobaz Rotating Header Image

Google Keep-Not Al, Hatırla, Paylaş

[Teknobaz] Google KeepCep telefonu, bilgisayar ve tablet üzerinden internete bağlı iken, not almak, sonra bu notlara ulaşmak, bu notları sonra otomatik bir hatırlatıcı ile hatırlamak isterseniz, Google Keep uygulamasını kullanabilirsiniz.

Google Keep nedir?

Google Keep şöyle tarif edilmiş;

Not oluÅŸturma, paylaÅŸma ve notlar üzerinde baÅŸkalarıyla ortak çalışma iÅŸlemlerini hızlı ve kolay bir ÅŸekilde yapmak için Google Keep’i kullanabilirsiniz. Google Keep, Google ile senkronize edildiÄŸinden hem siz hem de notları paylaÅŸtığınız kiÅŸiler notlara hemen hemen her yerden eriÅŸebilirsiniz: Android telefonunuzdan, tabletinizden, giyilebilir Android cihazlardan, Chrome uygulamasından ve web üzerinden.

Android telefon, tablet ve Chrome uygulaması üzerinden internet aracılığı ile kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Kullanımı çok kolay; ana ekranda Not ekleyin satırına tıklayarak, not ekleyebilir, notlarınızı kategorilemek için Başlık verebilirsiniz.

Not kutucuğunun altında;

Hatırlat– Notlarınızı belli tarih ve saatte hatırlamak için ayarlayabilirsiniz.

Paylaşma-Notlarınızı belli kişilerin e-postasını girerek paylaşabilirsniz.

Renk Seç-Notlarınızı çevreleyen kareye ayrı renk verebilirsiniz.

Arşivle-Notunuzu ana ekran üzerinden Arşiv bölümüne alabilirsiniz.

Notlarınıza resim eklemek için, Not Ekleyin satırının en sağındaki Resim Ekle tuşu ile istediğiniz resimleri notlarınızın arasın eklyebilirsiniz.

Sadece not almak deÄŸil, internette ilgili linkleriniz, bazı önemli bilgi içeren yazılar, ÅŸifreler, linkler saklayabilirsiniz. Yani not adına, yazı adına herÅŸey…

Google Keep Android Uygulaması

Google Keep Chrome Uygulaması

1 Yorum

  1. […] telefonları için çeÅŸitli not alma uygulamaları var. Google Keep. Bu uygulamaların kullanımı zor olan yanı, not alırken diÄŸer uygulamaları kapatmanız […]