Teknobaz Rotating Header Image

Kablosuz Ağınıza Kimler Bağlı Gör

[Teknobaz] Kablosuz Modeme kimler BağlıKablosuz ağ modeminiz (Wi-Fi Network) şifre korumalı olabilir, veya kablosuz ağınızı ortak kullanıyor olabilirsiniz. Kablosuz ağınıza kimler bağlı görmek isterseniz Fing adlı cep telefonu uygulamasını (app) kullanabilirsiniz.

En büyük kolaylık cep telefonundan bu bilgilere ulaşabilmeniz. Network sistemlerle uğraşanların cewbinde olması gereken bir uygulama.

Fing kablosuz modeminize baÄŸlı cihaz IP’lerini, cihaz tipiniz, marka ismini ve diÄŸer faydalı bilgileri size gösteriyor.

Kaçak kullanımları tespit etmek için güzel bir uygulama. Network’ünüzün geçmiÅŸ baÄŸlantı bilgilerini de ulaÅŸabilirsiniz.

Fing, İOS ve Android işlertim sistemli cep telefonlarında kullanılabiliyor.

Kablosuz intenet baÄŸlantısını kimler sömürüyor gör…

Fing – Kablosuz Modeme Kimler BaÄŸlı Gör – Ä°OS Android

3 Yorum

  1. Renata says:

    Ofisteki TTnet Multimodem(Modem + router)’ı saedce modem olarak kullanıp, Wifi f6zelliÄŸini kapatım router’ı ayrı kullanmak istiyorum. 2 tane nano adaptf6r alıp, birini kendi laptopuma diÄŸerini ise desktop’a takıp, modemden gelen etherneti de nano router’a takarsam kablosuz dosya paylaşım ağı kurabilir miyim? 150 mbps madem, kablosuz olarak 10-12 mb/sn ile dosya kopyalamak iyi olur. Nano Router modemden gelen ethernet kablosunu wireless yapacak + router olarak kullandıracak, hem access point hem de router. Bu tanıttığınız cihazlarla bu yazdığım sistemi gere7ekleÅŸtirebilir miyim? (Ofisteki e7alıştığımız alan 40 m2, benimle router arasında 6 metre bir mesafe olacak, rj45 jackları alıp kanal alıp, cat6 e7ekmek istemiyorum.)Åžuan zaten ttnetin modemi fczerinden kablosuz bir ÅŸekilde dosya paylaşımı yapabiliyorum, ancak benim laptopumun wifi kartı 55 mbit ile baÄŸlanıyor, mevcut modem ise 20 mbit ile router iÅŸlevini yapıyor, dolayısıyla bi hayli yavaÅŸ.6-7 Metrelik bir mesafede kablo kullanmak yerine bu cihazlar aynı hızda iÅŸimi gf6rfcrse sfcper olur.

  2. Ahmet ozturk says:

    Çok iyi herkes senesin

  3. Ozkan says:

    Tamam gosteeriyor da, para istiyor cozmek icin meseleyi..