Teknobaz Rotating Header Image

Twitter Profil Sayfanız İçin Resim Bulabileceğiniz 3 İnternet Sitesi

[Teknobaz] Twitter Profil Resmi

Twitter profil sayfasının dizaynını deÄŸiÅŸtirdi. BaÅŸlık (Header) resmi daha büyüdü. EÄŸer Twitter’a kendi fotoÄŸrafınızı koymak istemiyorsanız veya Twitter’ın size önerdiklerini beÄŸenmediyseniz, Twitter profil sayfasına (Header)  uygun resimleri sunan siteleri kullanabilirsiniz.

Twitter profil sayfasına resim koymak için resim bulabileceğiniz sitelerden bazıları;

TwitrCovers

TwitrCovers yüzlerce resim, fotoğraf sunuyor. Resimlerin Twitter profil başlığında nasıl göründüğünü test edebiliyorsunuz. Sitede resimler kategorilerine göre gösteriliyor. Ayrıca Popüler resimlerde listelenmiş.

morgueFile

Ücretsiz kullanabileceğiniz yüzlerce fotoğraf ve resim bulabilirsiniz. Fotoğraflat Twitter başlık (Header) başlık ölçülerine uygun olmayabilir. Bu durumda bu sitenin kendi özelliği ile reminizi küçültebilirsiniz.

Canva

Canva ücretsiz grafik dizayn sitesi. Ãœye olup, kendi Twitter baÅŸlık resminizi “Use Custom Dimension”seçeneÄŸi ile yapabilirsiniz. FotoÄŸrafınızın boyutlarını 1500 px (wide),  500 px (tall) seçmelisiniz.

Canva resimler için ücret istiyor. Ama kendi fotoğrafınızı yükleyerek, ücretsiz Twitter başlık resmini kendiniz dizayn edebilirsiniz.

Tivitır mivıtır,olay budur…

Comments are closed.