Teknobaz Rotating Header Image

Mobidik.com-Kendi E-kitabını Ücretsiz Yayınla

[Teknobaz] MobidikMobidik.com, amatör, profesyonel tüm yazarların fazla uğraşmadan e-kitaplarını yayınlamalarına imkan sağlayan bir internet sitesi.

Yayınladığınız kitabı ücretsiz yayınlayabildiğiniz gibi, ücret talep edebiliyorsunuz. Ayrıca çeşitli kategorilerde yayınlanan kitapları okuyabiliyorsunuz.

“Kendi kitabımı yayınlamak istiyorum, ne yapmalıyım?” diyenler için bulunmaz bir ortam; Mobidik.com


Mobidik.com sitesi kendini şöyle tanıtmış;

Mobidik.com, amatör ve profesyonel yazarları, yayınevlerini ve kitap okurlarını sosyal bir ağ içinde bir araya getiren bir e-kitap platformudur. Kendi kitaplarını yayınlayan kullanıcılar aynı zamanda diğer kullanıcıları takip edebilir, onların kitaplarını da okuyabilirler. Mobidik.com, özel sosyal tabanı sayesinde, kullanıcı-kitap eşleştirmeleri yaparak, okurların ilgilenebilecekleri kitapları karşılarına çıkarır.

Kitabını ister ücretsiz, isterse kendi belirlediği fiyattan yayınlayan yayınevi ve yazarlar, aynı zamanda ürünlerinin detaylı istatistiklerini inceleyebilir, hatta kupon kodları oluşturarak, okurlarına özel indirimler yaratabilirler.

Mobidik ile kitabınız 5 dakika gibi kısa bir sürede sitede yayınlayabiliyorsunuz. Dağıtım ve basım, telif vb. ücret sorunu yok.

EÄŸer kitabınızı yayınlarken bir ücret talep ederseniz, %30’unu Mobidik sitesi alıyor.

Sitenin popülerliğinin artması ile kitaplarınıza ulaşanların sayısı artacaktır.

Bilmiyorum ama, yayınlanan kitaplar Google aramaları ile ulaşılabilir ise, site üzerinden kitabınız tahmin edemiyeceğiniz sayıda kişiye ulaşabilir.

E-kitabını yayınla…

Mobidik.com E-kitabını ücretsiz yayınla

Comments are closed.