Teknobaz Rotating Header Image

Avast 6.0: Ev Kullanıcısı İçin Bedava Virüs Koruma

Avast 6.0 Avast virüs programının ev kullanıcısı için geliştirdiği sürümü tamamen ücretsiz. Ayrıca Tükçe dil desteği de yerleşik durumda. Sonradan dil paketi yüklemeniz gerekmiyor. Avast virüs programının profesyonel sürümü ticari kullanım ve sunucu koruması için ücretlidir.

Ücretsiz avast! Free Antivirus, ücretli olan rakip ürünlerden bile daha iyi performans göstermektedir ve virüs-casus yazılımlara karşı herkesin sahip olması gereken minimum korumadır.

Avast’ın kullanıcı şifresini girmeden 60 gün boyunca deneyebilirsiniz. Tavsiyem ilk kurduğunuzda şifre girin. 14 ayın sonunda program sizi yeniden şifre girmeniz için uyaracaktır.

Avast Destek sayfasını ziyaret edin. Yeni bir lisans numarası almak için “Lisans almak için kayıt ol” linkine tıklayın. Gelen formu eksizsiz doldurun. Linsans numaranız e-posta adresinize gelecektir. Lisans numaranızı programa eklemek için Saatin yanındaki avast simgesine saÄŸ tıklayın ve avast! Hakkında‘yı seçin. Gelen menüden Kayıt‘ı seçin lisans numaranızı kaydetin.

Şifre aldınız, Bilgisayaraya format attınız, Avast’ı tekrar kurdunuz. Yeniden şifre almanıza gerek yok. 14 ay boyunca aynı şifreyi kullanabilirsiniz. E-posta adresinizdeki avast lisans postasını silmeminizi tavsiye ediyoruz.

avast! Free Antivirus çözümünü çalıştırmak için, bilgisayarınız aşağıdaki ölçütleri karşılamalıdır.

Desteklenen Ä°ÅŸletim Sistemleri

  • Windows 7
  • Windows Vista (Starter Edition dışındaki herhangi bir sürüm)
  • Windows XP (Service Pack 2 ya da üstü)

Minimum Donanım Gereksinimleri

  • Ä°ÅŸlemci Pentium 3
  • 128 MB RAM
  • 200 MB boÅŸ sabit disk alanı

Lütfen avast! Free Antivirus çözümünün sadece Windows XP ya da daha yeni bir Windows işletim sistemi yüklü bilgisayarlarda çalıştığını unutmayın. Eski Windows işletim sistemleri (Windows 95/98/ME/NT/2000) desteklenmemektedir.

Bilgisayarınızda yüklü başka bir antivirüs yazılımı varsa, avast! yazılımının düzgün çalışmayacağını lütfen unutmayın.

[indir] Avast 6.0 Türkçe – setuptur.exe

1 Yorum

  1. beyto says:

    virus temizleme