Teknobaz Rotating Header Image

@facebook.com Elektronik Posta Adresi Nasıl Alınır?

facebook e-posta Facebook en popüler sosyal paylaşım sitesi. Bu zamana kadar site üzerindeki ufak deÄŸiÅŸikliklerle kullanımını en basit ve en kolay olma yolunda ilerliyordu. Büyük bir eksiklik gibi görünen açığınıda Facebook elektronik posta hizmetini baÅŸlatarak bizlere göstermiÅŸ oldu.  Zaten benim bir çok e-posta hizmetinde üyeliÄŸim var. Çokta gerekli deÄŸil diye düşünebilirsiniz. Size tavsiyemiz zaten var olan Facebook üyeliÄŸiniz ile aktif hale getirebileceÄŸiniz e-posta hizmetiyle, Facebook’u daha etkin bir ÅŸekilde kullanabilirsiniz. @facebook.com e-posta adresi nasıl alabileceÄŸinizi öğrenmek için aÅŸağıdaki adresi ziyaret etmekle baÅŸlayabilirsiniz.

Facebook e-posta servisi ile üç önemli özellik bir araya gelmiş olacak. Anında mesajlaşma, Bildirimler ve E-posta hizmeti. E-posta hizmetini aktik etmek için daha önceden belirlediğiniz Facebook adres isminiz olmalı bknz. www.facebook.com/kullanıcıadı şeklinde. Eğer daha önce belirlemediyseniz Facebook sayfanızdan Hesap\Hesap Ayarları kısmından belirleyiniz. E-posta adresiniz belirlemiş olduğunuz bu isim ile aynı olacak. bknz. kullanıciadi@facebook.com gibi.

Aşağıdaki bağlantıyı açın ve yönergeleri izleyin. E-posta servisiniz aktif edildiğinde gerekli uyarılar Facebook hesabınız üzerinden size bildirilecektir. Hizmet başlatılmış olsa bile şu an için herhangi bir kullanıcı faydalanamamaktadır.

@facebook.com e-posta adresi alma sayfası

1 Yorum

  1. Günaydın İzmirli says:

    Benim adım Günaydın İzmirli siz bana diyorsunuz gerçek adını yazın Facebook’ta açamıyorum benim adımla olmayınca anlamı yok başka adla açmak istemem ne olur bana yardımcı olun lütfen