Teknobaz Rotating Header Image

Windows Live Messenger Essentials 2011 Tam Yükleme Paketi [indir]

Live Messenger 2011Windows Live Messenger Temel Parçalar (WLM) 2011 yüklemek için bu adrese girdiÄŸimizde Åžimdi Yükleyin butonuna basarız ve 1.2 mb boyutundaki dosyayı indiririz. Bu dosyayı çalıştırdığımızda indirme ve kurulum aynı anda gerçekleÅŸir. Kurulum iÅŸlemi baÄŸlantı hızımızla orantılı olarak 20-30 dk sürmektedir. WLM’nin tam paketini indirme seçeneÄŸi mevcut gözükmüyor. Google ile tam paket indirmek için arama yaptığımızda rapidshare gibi ne indirdiÄŸimizi bilemediÄŸimiz dosyaları indirmeye yönlendirilebiliyoruz. Tam yükleme paketini orjinal linkten indirmek isterseniz…

Bu adrese tıklayın ve direkt olarak Windows Live Messenger Temel Parçalar 2011 tam yükleme paketini bilgisayarınıza indirin.

Windows Live Messenger (Essentials) Temel Parçalar 2011 Tam Yükleme Paketi (Türkçe)152 mb

Kurulum aşamasında istediğiniz parçaları yükleyebilir veya sadece arkadaşlarınızla sohbet etmek için Windows Live Messeneger programını yükleyebilirsiniz.

Windows Live Messenger Essentials 2011 Windows XP‘de çalışmamaktadır. Mutlaka Windows Vista veya Windows 7 kullanmalısınız. Windows XP kullanıcıları WLM 2009 sürümünü kullanabilirler. Ä°ndirme baÄŸlantısı aÅŸağıdadır.

Windows Live Messenger 2011 Kullan [indir]

Windows Live Messenger 2009 Tam Yükleme Paketi [indir] – 137 mb Eski Sürüm Windows XP kullanıcıları içindir. Ä°sterse Vista ve 7 kullanıcılarıda kullanabilirler.

Windows Live Messenger (Essentials) Temel Parçalar 2011 Tam Yükleme Paketi (Türkçe)152 mb – Windows Vista ve Windows 7


Comments are closed.