Teknobaz Rotating Header Image

PDFmyURL – Ä°nternet Sitelerini PDF Dosyasına Çevir

bc_pdfmyurl pdf cevir İnternet sitelerinde yer alan bilgileri siteyi kayıt etmek yerine PDF formatına çevirerek de kullanabilirsiniz.

PDFmyURL sitesi internet sitelerini PDF dosyalarına çeviriyor, size kalan ise dosyayı saklamak. İnternet sitelerini dergi lezzetinde okumak için de güzel bir uygulama.

PDFmyURL sitesine girip, adres satırına PDF’e çevireceÄŸiniz sitenin adresini girin ve enter tuÅŸuna basın. Site PDF oldu.

Ä°nternet sitelerini PDF dosyasına çevirmek için hep PDFmyURL sitesine girmenize gerek yok. PDFmyURL sitesinde yer alan “Drag this bookmarklet” yazısının yanında yer alan PDFmyURL kutucuÄŸunu internet tarayıcınızda sayfa iÅŸareti olarak kullanabilir, bulunduÄŸunuz sitede bu kutucuÄŸa tıklayarak siteyi doÄŸrudan PDF dosyasına çevirebilirsiniz.

Sitenizden bir link vererek  bir internet sitesini PDF dosyası halinde indirebilmelerini sağlayabilirsiniz. Bunun için;

<a href=”http://pdfmyurl.com?url=www.teknobaz.com”>Teknobaz sitesini PDF olarak sakla</a>

gibi bir kod satırı yazdığınızda sitenizde aşağıdaki link satırı görünecek ve Teknobaz sitesini PDF olarak indirebileceksiniz.

Teknobaz sitesini PDF olarak sakla

PDFmyURL sitesinde Advanced Options bölümünde ise site sahipleri için bir çok fonksiyon mevcut.

PDFmyURL – Ä°nternet sitelerini PDF dosyasına çevir

İnternet sitelerini PDF dosyasına çevirebileceğiniz bir diğer site için bknz. htm2pdf: Web Sitelerini PDF Formatına Çevir; Oku, Sakla, Paylaş

PDF nedir?

Siteler PDF oldu…

Comments are closed.