Teknobaz Rotating Header Image

SPlayer: Yüksek Görüntü Kalitesi, Hafif Video Oynatıcı [indir]

SPlayerEÄŸer yeni bir video oynatıcı program arıyorsanız, SPlayer‘i deneyebilirsiniz. Yüksek görüntü kalitesi, bilgisayarınızı yormayan bir program.

SPlayer’in en muhteÅŸem özelliklerinden birisi video ekranının ÅŸeffaflık ayarının yapılması. Video ekranını ÅŸeffaf yaparak mesela internette gezinti yaparken bir yandan da filminizi izleyebilirsiniz.

Tabii ki SPlayer ile müzik de dinleyebilirsiniz.

SPlayer bir açık-kaynak yazılımı, yani kullanıcılar için ücretsiz. Herhangi bir reklam, patlayan ekranlar vs içermiyor. Kullanımı kolay ve çok güzel bir arayüze sahip. Denemekte fayda var.

[indir] Sağ tıkla ve kaydet: http://file.splayer.org/SPlayerSetup.exe

SPlayer_Official Website_The award winning high performance all-in-one player [SPlayer]
SPlayer is a Quality Video Player That is Light on Resources [How-To Geek]

3 Yorum

  1. arcturus says:

    splayer gerçekten faydalı bir video oynatıcı. video oynatıcılardan ben de KMPlayer programını tavsiye edeceÄŸim. Hemen hemen ihtiyaç duyulan tüm özelliklere sahip olan bu freeware programın bence en can alıcı özelliÄŸi 3 adede kadar altyazıyı aynı anda gösterebiliyor olması. yabancı dil çalışanlar için birebir. ingilizce dublajlı bir filmi ingilizce altyazı ile seyrederken takıldığın yerleri çözebilmek için türkçe altyazının da ekranın üst kısmında gösterilmesi muhteÅŸem bir kolaylık…

  2. arcturus says:

    DÃœZELTME: önceki mesajımda “ingilizce dublajlı bir ingilizce altyazı ile seyrederken” olarak eksik yazdığım metni “ingilizce dublajlı bir filmi ingilizce altyazı ile seyrederken” metni ile deÄŸiÅŸtirirseniz sevinirim… teÅŸekkürler

  3. Koray Karaca says:

    @arcturus

    talebinizi üzere yorumunuz istediğiniz gibi değiştirilmiştir.