Teknobaz Rotating Header Image

HangiFirma: Doğru Otobüs Firmasını Seç [internet]

Hangi FirmaTürkiye’de hâlâ en yaygın ulaşım aracı otobüs. Bütün ÅŸehirlerde otobüs terminalleri hayatın bir parçası. Mesefalar kısa da olsa uzun da olsa hesaplı olduÄŸu için ÅŸehirlerarası seyahatler için ilk akla gelen tercih otobüs. Peki hangi otobüsü tercih etsek ki, kimisinin bir tek firması vardı hep onu kullanır, kimisi hangisi ucuz ise…

İşte şimdi internet yardımınıza geliyor, bu konuda hizmet veren çok yeni bir site: HangiFirma

hangifirma.net, şehirler arası yolculuklarda, kişilere hangi otobüs firması ile gideceği konusunda yardımcı olan bir servistir. Kalkış ve varış noktaları seçildiğinde, hangi otobüs firmalarının bu istikamette hizmet verdiğini bulunmaktadır. Kişileri internette sayfalar arasında dolaştırmaktan ziyade tek bir noktadan, rahatça iletişim bilgilerine ulaşmalarını amaçlamaktadır.

Kalkış varış noktalarınızı giriyorsunuz ve size belirtilen güzergâh için hangi otobüs firmalarının hizmet verdiğini, iletişim bilgilerini, şehirlerin hava durumunu ve Google Harita üzerinde güzergâhı gösteriyor.

Hatta ortalama akaryakıt tüketimini bile hesaplayabilirsiniz.

Bir deneme yaparsak: Balıkesir – Ä°stanbul verdik ve bize Kâmil Koç, Nilüfer Turizm, Hakiki Koç ve Varan firmalarını verdi.

Tabii akla gelen sorular var: Acaba gerçekten baÅŸka bir firma yokmu idi? Site bütün seçenekleri gösterebiliyor mu? Siteye fiyat konusunda da bilgiler eklense…

HangiFirma daha yeni bir site ama seyahet etmeden önce, otobüs biletini almadan önce bir uğramak da yarar var.

HangiFirma.Net – Ulaşımın en kolay yolu
HangiFirma.Net: Hangi Otobüs Firmasını Seçmeli? [Webrazzi]

Comments are closed.