Teknobaz Rotating Header Image

280Slides: Çevrimiçi Power Point Sunumu Hazırla

280slides-sunu-hazirla.jpg

Çeşitli programların fonksiyonlarını yerine getiren internet siteleri ile sıkça karşılaşıyoruz. İşte bu siteleden birisi 280Slides sitesi. 280Slides sitesi ile PowerPoint programına gerek kalmadan çevrimiçi (online) PowerPoint sunumlarınızı (slayt) hazırlayabilirsiniz.

280Slides sitesi ile sumuna eklemek istediğiniz dosyaları bilgisayarınızdan yükleyebileceğiniz gibi, internetten aratarak da ekleyebilirsiniz.

280Slides sitesi; pptx (PowerPoint 94-2007), ppt (PowerPoint 2007), odp (Open Document), pdf (Portable Data Document) formatlarını destekliyor.

Sunumlarınızı bilgisayarınıza Download seçeneği ile bilgisayarınıza yukarıdaki formatlarda saklayabileceğiniz gibi, Share seçeneği ile embed kodu sayesinde blog veya sitenizde yayınlayabilir, link olarak paylaşabilirsiniz.

280Slides, çeşitli özellikleri ile sunu hazırlamada bir çok ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Sunum sunum sunumlar, sunumlar birbirini kovalar

280Slides – Çevrimiçi Sunum Hazırla (Presentations Made Easy)

3 Yorum

  1. MetallicA says:

    berkay abi ben ÅŸeyi sorucam power point 2007 de yaptığımız sunumları nasıl 2003 veya altı sürümlere nasıl çevirebiliyoruz?bilgilendirirseniz sevinirim herkese selamlar…

  2. MetallicA,

    Microsoft Office 2000, Office XP veya Office 2003′e ek olarak yayınlanan Uyumluluk Paketi‘ni(FileFormatConverters.exe) yüklediğinizde, yeni Word, Excel ve PowerPoint 2007 dosya biçimlerini kullanan dosyaları açabilir ve kaydedebilirsiniz.

  3. MetallicA says:

    teÅŸekkür ederim berkay abi saolasın… herkese selamlar iyi çalışmalar…