Teknobaz Rotating Header Image

Glary Utilities Hepsi Bir Yerde Program Kullan [indir]

kk_gu1.JPGBilgisayarınızın sürekli hızlı ve optimize bir şekilde çalışması için kullanabileceğiniz bir program arıyorsanız Glary Utilities bu iş için üretilmiş bir program. Bilgisayarı optimize etmek için; kayıt kütüğünü iyileştirmek, kötü amaçlı başlangıç programlarından kurtulmak, geçici dosyaların silinmesi ve casus yazılımları silmek en önemli işlemlerdir. Bu işlemleri ayrı ayrı yapan programlar mevcut. Bir çok işlemi bir seferde yapmaksa kolay ve verimlidir. Glary Utilities sadece bu yazdıklarımızdan öte bir çok özelliği de içinde barındırmaktadır. Peki neler bunlar yazımızın devamında inceleyelim.

Glary Utilities Türkçe versiyonu bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

Glary Utilities 2.10 Türkçe Bedava Sürüm (gusetup.exe) 5.4 mb

Glary Utilities 2.10 Türkçe Pro Sürüm (gupsetup.exe) 4.9 mb 30 günlük deneme sürümü $39.95 fiyat ile satın alabilirsiniz.

Glary Utilities Free ve Pro olmak üzere iki çeşidi mevcut. Free yani Bedava sürümü temel kullanım için. Pro ise ücretli ek özellikleri daha gelişmiş seçenekler sunmakta. Glary Utilities bedava sürümünün neler yapabildiğine bir bakalım.

Program sekmeli menü stili ile sade ve kullanışlı bir yapıya sahip. Sekmeler Sırasıyla Durum, 1 Tıkla Bakım, Birimler ve Menü.

  • Durum
    Program Durumu(Geçerli sürüm ve Veri tabanı tarihi bilgileri, Güncelle tuşu ile programı ve veritabanını güncelleyebilirsiniz), Lisans Durumu (Bedava kullanımda gerek duyulmayan bir seçenek).
  • 1 Tıkla Bakım
    Kayıt Kütüğü Temizleme, Kısayol Onarımı, Başlangıç Yönetimi, Geçici Dosya Temizleme, Belirti-İz Silici,Casus Yazılım Silici gibi seçenekler ile sadece bir işlemle hızlı bir temizlik ve düzenleme yapabilirsiniz.
  • Birimler
    Temizlik & Onarım: Disk Temizleme, Kayıt Kütüğü Temizleme, Kısayol Onarım, Kaldırma Yönetimi.
    İyileştir & Düzelt: Başlangıç Yönetimi, Bellek Düzenleme, Bağlam Menüsü Yönetme, Kayıt Kütüğü Birleştirme.
    Gizlilik & Güvenlik: Belirti-İz Temizleme, Dosya Kıyıcı, Dosya Kurtarma, Dosya Şifreleme ve Şifre Çözme.
    Dosyalar & Klasörler: Disk Çözümleme, Kopya(Eş) Dosya Bulma, Boş Klasör Bulma, Dosya Bölme/Birleştirme.
    Sistem Araçları: İşlem Yönetimi, Internet Explorer Yardımcısı, Standard Windows Araçları.
  • Menü
    Geri Yükleme Merkezi(Programın yaptığı işlemleri geri alabilmeniz için), Yardım, FAQ(Program hakkında merak ettiklerinize bulabileceğiniz cevaplar), Ana Sayfa, Ayarlar, Hakkında.

Pro versiyonun getirdikleri: Windows sonlandığında kişisel ayarları kaldırma, 1 Tıkla Otomatik Bakım (istediğiniz zaman aralığında) ve Otomatik program ve veri tabanı güncellemesidir.
Windows 2000, XP 32/64bit, ve Vista 32/64bit işletim sistemleri ile kullanılabilir.

Glary Utilities 2.10 Türkçe Bedava Sürüm (gusetup.exe) 5.4 mb [indir]

1 Yorum

  1. Koray Karaca says:

    Glary Utilities 2.12 son sürümü indirebilirsiniz.