Teknobaz Rotating Header Image

Windows XP’nizi Vista Yapın [indir]

kk_issopack1.pngEn çok kullanılar iÅŸletim sistemi Windows XP ve onun halefi Windows Vista‘yı birbirinden ayıran bir çok özellik mevcut. Vista görselliÄŸini beÄŸendiniz fakat sisteminiz yeterli deÄŸilse, XP aynen kalsın ama Vista gibi görünsün istiyorsanız bu yazılımı kullanabilirsiniz. Mevcut XP’ye uygulayabilir yada XP kurulum CD’sine ekleyerek XP kurulduÄŸunda bu görünüme sahip olabilirsiniz.

Isso Pack bu linkten indirebilirsiniz. Isso Pack 4.6 (44.4mb)

Bu linkten programın kurulum ve yapacağı etkiyi gösteren resimlere bakabilirsiniz. Isso Pack 4.6 ekran görüntüleri

Kurulum aÅŸamasında “Normal Installation” seçerek mevcut XP yi Vista görünümüne dönüştürebilirsiniz. “Creat a IssoPackedWindows ISO” seçip XP CD’sine ekleyerek XP kurulduÄŸunda bu görünüme sahip olabilirsiniz. Bu iÅŸlemi yaptığınızda ISO kalıp dosyayı yeni bir CD’ye yazmanız gerekecektir.

XP’nizi Vista Yapın[indir] Isso Pack 4.6 (44.4mb)
Isso Pack 4.6 ekran görüntüleri

7 Yorum

  1. Merhabalar..

    Ben yazın kullanmıştım bunun gibi shell deÄŸiÅŸtiren bir yapı. Fakat XP’mi tamamen bozdu. O yüzden bu tür programlara pek güvenmemenizi tavsiye ediyorum..

  2. Deniz says:

    ISO ile ayrı bir cd oluşturması güzelmiş .

  3. […] XP’nizin görünüşünü Vista’ya dönüştüren bir yazı yayınlamıştık, bknz Windows XP’nizi Vista Yapın. Neden XP’niz Windows 7 gibi görünmesin! Bunun için pek fazla çaba sarf etmiyeceksiniz. […]

  4. emrah says:

    tessekurler

  5. zeroks says:

    çok güzel

  6. cochan says:

    arkadslar program nasıl Soner Gönül’ün dediÄŸi gibi Xp yi bozdumu yoksa gayet güzel oldu mu acele cevap yazın bekliyorumm

  7. Evet Bnde Denedim Bilgisayarım Hep Donuyo Sürekli Kapanıyo Ben Bu Programlara Guvenmıyorum )