Teknobaz Rotating Header Image

BlankSheetMusic: Müzik Notaları için Boş Sayfa Oluştur

blanksheetpaper.jpgMüzikle uğraşıyor ve ihtiyacınıza göre notaları yazmak için boş porte sayfası arıyorsanız, BlankSheetPaper sitesi ile online olarak boş müzik notalarını yazabileceğiniz bir sayfa oluşturabilirsiniz.

BlankSheetPaper sitesi oluşturacağınız boş müzik notaları sayfasına ayrıca belli ihtiyacınıza göre dik veya yatay (orientation), Porte çizgi aralıkları yüksekliği (scale), paragraf başı girdisi (intentation), renk ayarı (color) vb. özellikleri seçebilirsiniz. Sayfasınızı oluştururken Bas, Alto, Tenor, piano, gitar, mandolin gibi müzk işaretlerini de yerleştirebiliyorsunuz.


Sayfanın üst kısmındaki Preview Margins seçeneği sayfanın sağ, sol, üst, alt boşluklarının büyüklüklerini ayarlayabilirsiniz.

Yine ayrıca üst kısımda yer alan Staff Paper Directory bölümünde ise çeşitli amaçlar için hazırlanmış şablon sayfaları bulabilirsiniz. Sayfanızı hazırladıktan sonra yapmanız gereken Print seçeneğine basmak. Eğer yaptığınız sayfayı saklamak ve daha sonra tekrar kullanmak isterseniz üye olmalısınız.

Gitarımın telleri, notalarımın sesleri…

BlankSheetMusic – Müzik Notaları İçin BoÅŸ Sayfa OluÅŸtur (Free printable staff paper)

Comments are closed.