Teknobaz Rotating Header Image

Seçmen Sandık Bilgisi Sorgulama, 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri [YSK]

29 Mart 2009 Yerel Seçimleri‘nde nerede oy kullanacağınızı öğrenmek için YSK‘nın Sandık Bilgisi Sorgulama hizmetini kullanabilirsiniz.

Resim Doğrulama ve TC Kimlik Numaranızı girerek seçmen kütüğüne kayıtlı olup olmadığınızı ve nerede oy kullanacağınız öğrenebilirsiniz.

Eğer TC Kimlik Numaranızı bilmiyorsanız, bknz  TC Kimlik No Sorgulama

Sandık Bilgisi Sorgulama [YSK]

8 Yorum

  1. ibrahim yapıcı says:

    slm.. ben annemi 45 yıldan beri gormuyorum. 5 yil once annem isimini degiştirmiş adresini nasıl bulurum .tc numarası bu 20717511644

  2. nihal says:

    öncelikle selamlarımı iletiyorum trt çocuk kanalını çok iyi fikir etmiÅŸler çok güzel hergün izliyorum ve sizi çok sevi,yorum bide benim büyük abilerime ablalarıma bi fikrim var neden insanları iÅŸten atmak yerine daha az maaÅŸ vermiyorlar hem insanlar iÅŸten çıkmaz hemde az da olsa ellerine bi para geçer yani tabi bu benim fikrim belkide onlar daha iyi biliyorlardır…..

  3. Çoğu kişi hala bilmiyor nerede oy kullanabileceğini,yeni yere taşınanların isimleri de yeni muhtarlıkda geçmiyor. Bu seçmen sandık bilgisi hizmeti çok faydalı olmuş.

  4. […] Seçmen Sandık Bilgisi Sorgulama – Nerede oy kullanacağım? […]

  5. mustafa kurtoÄŸlu says:

    oy nerde kullanılır?

  6. ibrahim altıntaş says:

    benim oy kullanacağım yer hakkari yüksekova ama ben şuanda balıkesir merkezdeyim oy kullabiliyormuyum seçmen kağıdım elimde

  7. güngör says:

    5645…. tc nolu kiÅŸinin seçmen sandık bilgilerine ulaÅŸamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim teÅŸekürler.

  8. tuncay says:

    nerde oyu kulanacam