Teknobaz Rotating Header Image

PrivNote, Notmot: Okunduktan Sonra Kendini İmha Eden Notlar Gönder

privnote-notmo.JPGBir kişiye göndermek istediğiniz özel yazı veya notlar sadece bir kez okunsun, okunduktan sonra otomatik olarak silinsin, diyorsanız; Notmot veya PrivNote sitelerini kullanabilirsiniz.

PrivNote ve NotMot aynı amaçlı Türkçe desteği olan iki site. NotMot bir Türk sitesi.

Kullanımı ise şöyle; yazıyı yazıyorsunuz, Gönder tuşu ile nota ait linki oluşturuyorsunuz. Bu linki notu okuması istediğiniz kişiye e-posta veya başka bir yöntemle gönderiyorsunuz. Kişi notu okuduğunda not otomtik olarak siliniyor. Bu kadar basit.

Bu yönteme ne gerek var derseniz? Notlarınız için ekstra bir gizlilik veriyor olması ve linki çok çeşitli yollarla herhangi birine ulaştırbilmeniz. E-postanızın başka bir kişi tarafından okunmasını önleme veya okunduğunu bu şekilde anlayabilirsiniz.

Eğer yazdığınız yazıyı iptal etmek isterseniz, linke tıklayıp yazıyı gönderdiğiniz kişiden önce okumnız gerekecektir. Karşı taraf notu okuyamayacaktır.

Not okunduğunda bana okundu bilgisi gönder sekmesini tıkladığınızda e-postanızı girerek, notun okunduğundan haberdar olabilirsiniz.

Not okunduktan sonra ise Not imha edildi, yazılı metni kaybetmek istemiyorsanız lütfen bu sayfadan çıkmadan önce yazılanları kopyalayın şeklinde bir uyarı görüyorsunuz.

Bu not kendisini okunduktan sonra imha edecektir…

NotMot – Okunduktan Sonra Kendini Ä°mha Eden Notlar Gönderin
PrivNote - Send notes that will self-destruct after being read

Comments are closed.