Teknobaz Rotating Header Image

Feed Compare: Sitelerin RSS Abonelerini Karşılaştır

feed-compare.jpgRSS (Real Simple Syndication) internet sitelerinde güncel içeriklerin kolaylıkla takip etmemizi sağlayan bir hizmet. Ayrıca sitelerin okunurluğu hakkında bilgi vermesi açısından da önemli.

FeedCompare ile RSS hizmeti sunan ve kullanımı yaygın olan FeedBurner üzerinden okuyucularına RSS imkanı sağlayan sitelerin, abone sayılarını öğrenebilir, diğer sitelerle karşılaştırabilirsiniz.

Sitelerin RSS abonelerini karşılaÅŸtırmak için FeedCompare sitesinde yer alan kutucuklara FeedBurner ismini (Teknobaz vb.) veya FeedBurner URL’sini (http://feeds.feedburner.com/teknobaz) girip Compare tuÅŸuna basmamız yeterli. Site grafik üzerinde sitelerin abone sayılarını, isteÄŸe baÄŸlı olarak 1, 3, 6, 12, 24 aylık periyotlar halinde gösteriyor.

Ayrıca grafik üzerinde imleci hareket ettirdiğimizde abone sayılarını tarihe göre görebilirsiniz. Site veya blogunuzun RSS gelişimini görebilmeniz açısında da güzel bir hizmet.

Teknobaz 20.05.2007 tarihinde 0 aboneyle baÅŸayan yolculuÄŸunu, 16.11.2008 tarihinde 81 RSS aboneyle devam ediyor…TeÅŸekkürler…

Feed Compare – RSS abonelerini karşılaÅŸtır

1 Yorum

  1. Teşekkürler..
    Peki bunun wordpress için olanı var mı?