Teknobaz Rotating Header Image

[indir] Orbit Downloader: Müzik, Video ve Daha Fazlasını İndir

Ä°nternet sadece yazılı medya olmaktan çıkmış bütün görselliÄŸiyle fotoÄŸraf ve video gösterim platformu olmuÅŸ durumda. Bu böyle oluncada izlediÄŸimiz görüntüleri kaydetmek her insanın aklına gelen ilk ÅŸey. En popüler video gösterim sitesi Youtube‘daki videoları bilgisayarımıza kaydetmek kolay ve zahmatsiz olmalı. Tabiki sadece Youtube deÄŸil diÄŸer bütün video sitelerinin içeriÄŸini kaydetmek için size gerekli olan tek araç Orbit Downloader. Orbit Download programını indirmek için bu linke tıklayın…

Orbit Downloader ile sadece video değil bütün içerikleri indirmek için kullanabilirsiniz. Ücret ödemeden, kayıt olmadan.

Orbit Downloader kendi sitesinde neden Orbit Downloader kullanmanız gerektiğini sıralamış;

  • Zengin medya indirme:
    Medya, Müzik ve Video yayın akışları, Orbit Downloader HTTP/FTP/HTTPS/RTSP/MMS/RTMP protokollerini ve zengin medya indirmelerini sağlam bir çözüm ve destek sunar. YouTube, Pandora vb. birçok müzik ve video web sitelerinden çok kolayca müzik ve video indirmesi yapabilirsiniz.
  • Süper Hafif:
    Küçük boyutlu ve kaynak harcama dostu, Orbit Downloader başarılı ve verimli olarak hazırlanmıştır. 3 MB ‘dan daha az hafıza kullanımı ve %3 CPU kullanımı. Eklemeler ve yükleme paketleri dahil 2 MB ‘dan daha az toplam boyut.
  • Mükemmel Hız:
    Orbit Downloader p2p ve çok kaynaklı indirme teknolojisini temel alarak hazırlanmıştır. Dosya indirmelerini 500% daha hızlı yapabilirsiniz.
  • RadipShare DesteÄŸi:
    Orbit Downloader ençok kullanılan dosya indirme web siteleri rapidshare, megaupload, badongo, sendspace, sexuploader, yourfilehost, uploading, filefront, 4shared, turboupload, depositfiles, filefactory ve daha fazlası…
  • Kullanımı Kolay:
    Orbit Downloader basit ve kullanımı basit bir arayüzü sahiptir. Yeni başlayanlar ve profesyonel kullanıcılar çok kolaylıkla kullanabilir ve ayarlarını yapabilirler.
  • Güvenli ve Bedava:
    %100 bedava ve herhangi bir kayıt gerekmiyor. Reklam Yok!!! Casus Yazılım Yok!!!

Nasıl yapacaksınız;

Orbit Downloader indirin, kurun ve çalıştırın.

Program dilini Türkçe yapmak için:

  •  View\Language\Turkish’i seçin.

Video sitelerinden video indirmek için:

  • Ä°lgili sitedeki indirmek istediÄŸiniz video sayfasını açın
  • Programda; Ayarlar\Grab++’ı seçin.

Yeni bir menü açılacaktır bu internet kullanırken sizin bilgisayarınıza gelen dosyaları göstermektedir. Ne indiriceksek o baÅŸlığı seçin “Video” örneÄŸin. Åžimdi ilgili videoyu oynatmaya baÅŸlayın. ve Grab++ menüsüne bakın videonun ismini orada göreceksiniz. Bazı videolar karışık isimli olabilir siz videoyu oynatmaya baÅŸladığınızda beliren ilk ibare sizin videonuzdur. Ä°ÅŸaretleyin ve Ä°ndir tuÅŸuna basın. Orbit sizden indirme iÅŸlemi baÅŸlaması için onay isteyecektir. Video indiÄŸinde Tamamlanan sekmesinde olduÄŸunu göreceksiniz.

Orbit’in varsayılan indirme yeri C:\downloads dizinidir.

Orbit Downloader’ın bahsettiÄŸi RapidShare desteÄŸi sizi yarı yolda bırakabilir. Ben kendi denemelerimde indirmenin yarıda kaldığını gördüm. Bu yüzden RapidShare indirmelerinizi normal ÅŸekilde web tarayıcınız üzerinden yapmanızı tavsiye ederim.

[indir] Orbit Downloader v2.7.5 2.2mb
Orbit Downloader Sitesi

1 Yorum

  1. […] Bir diÄŸer indirme programı için bakınız; Orbit Downloader: Müzik, Video ve Daha Fazlasını Ä°ndir […]