Teknobaz Rotating Header Image

SuperLame: Fotoğraflarınıza Konuşma Balonu Ekleyin

BalonFotoğraflar çok şeyi anlatsa da fotoğraflarınıza ekleyeceğiniz birkaç kelime ile duygularınızı daha güzel bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kısacası fotoğraflarınızı konuşturabilirsiniz. Fotoğraflarınıza, resimlerinize karikatürlerde olduğu gibi konuşma baloncuğu eklemenin kolay yolu ise SuperLame sitesi.

SuperLame  sitesi kolay kullanımı ile sizi adım adım yönlendiriyor. Sadece birkaç adımda resimlerinize konuşma kutucuğu ekleyebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir üyelik ya da e-posta istememesi başka bir avantajı. Çocuklarında bu siteyi seveceği muhakkak.

  • KonuÅŸma baloncuÄŸu eklemek için;
  • Upload Image ile bilgisayarınızdan fotoÄŸrafınızı yükleyin.
  • Add A Baloon seçeneÄŸi ile baloncuk ekleyin. BaloncuÄŸun içine cümlenizi yazın.
  • Ekranda beliren baloncuÄŸun kenarlarındaki iÅŸaretlerle yazı kalınlığını, balonun büyüklüğünü, balona kuyruk ekleme gibi özelliklerini ayarlayabilirsiniz.
  • Ayrıca saÄŸ taraftaki Border seçeneÄŸi ile fotoÄŸrafın etrafındaki çerçeveyi,
  • Background seçeneÄŸi ile zemin rengini deÄŸiÅŸtirebilirsiniz.

Fotoğrafınızın son halini verdikten sonra Save Image Good seçenekleri ile işlemleri bitirebilir. Save To Disk ile fotoğrafınız saklayabilirsiniz.

Videolarınıza grafik eklemek isterseniz, bknz. Graffiti: YouTube Videolarınıza Grafik Ekleyin Graffiti: YouTube Videolarınıza Grafik Ekleyin

Fotoğraflarınız konuşsun…

SuperLame! Comic Word Balloon Engine

2 Yorum

  1. filiz says:

    çk teşekkürler işime yaradı:)

  2. CAN says:

    süper bir site