Teknobaz Rotating Header Image

[indir] Her İhtiyaca Uygun Bedava Video Çeviriciler Kullan

flvTomp3Şu günlerde herkesin en çok ihtiyaç duyduğu programların başında video çeviriciler geliyor.

Bu işi yapan bir çok program var. Büyük bir kısmı ücretli, bedava olanların da tam işlevini yerine getirmediği oluyor. Ama şimdi size tavsiye edeceğim firma diğer ücretli programları alt üst edecek cinsten. Sadece bir çeşit formatı değil, her ihtiyaca göre ayrı ayrı program hazırlayarak bu işi
kökten çözmüş durumda.

Programların yapımcısı Small Videosoft, ve Windows için programlar :

Freez iPod Video Converter – iPod ve Mp4 oynatıcılar için

Taşınabilir medya oynatıcılar genellikle kendi video formatlarını dönüştüren programları satış paketinde kullanıcıya verirler. Ancak bir çoğu kalite ve boyut ayarlamasını sınırlı tutarlar. Freez iPod Video Converter ile istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

[indir] Freez iPod Video Converter – freez_ipodconverter.exe

Freez 3GP Video Converter – Cep telefonları için

3GP bildiniz gibi cep telefonlarının video formatı. Şu sıralar en revaçta olan şey internetten indirdiğiniz videoyu cep telefonuna yükleyip herkesle paylaşmak. İnternette 3GP formatında video sunan siteler mevcut fakat insan kendi beğendiği videoyu cep telefonuna yüklemek istiyor. Bu işi Freez 3GP Video Converter ile çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Program 3G2 formatına da dönüştürme yapabiliyor. Yani yeni nesil yüksek kalite mobil video oynatan videolar için.

[indir] Freez 3GP Video Converter – freez_3gpconverter.exe

Freez Screen Video Capture – Bilgisayar ekran video kaydedici

Ekran görüntüsünü video olarak kaydetmeye yarayan bir program. İstediğiniz boyutta ayarlama yapabiliyorsunuz. İster tam ekran isterseniz ekranın belli bir kısmını. Kayıt yapmadan önce options bölümünüden video sıkıştırma formatı Compressor seçeneğini Xvid mpeg-4 Codec yapmalısınız. Yoksa dosya boyutu çok büyük oluyor. Kalite ayarını da %100 yapın. Kayıt yaparken sese ihtiyaç yoksa Record audio seçeneğini iptal edin. Dosya boyutu daha da azalacaktır.

[indir] Freez Screen Video Capture – freez_screenvideocapture.exe

Freez DVD Ripper – DVD filmleri DivX’e çevirici

DVD filmlerinizi DivX formatina dönüştürmenize yarayacak bir program. Böylece sabit diskinizde daha çok film barındırabilirsiniz.

[indir] Freez DVD Ripper – freez_dvdripper.exe

Freez Flv to Mp3 Converter – YouTube videolarını Mp3’e çevirici

YouTube vb video sitelerinden indirdiğiniz video klipleri Mp3 formatına çevirebileceðiniz bir program.

[indir] Freez Flv to Mp3 Converter – freez_flv2mp3.exe

Freez Flv to AVI/MPEG/WMV Converter – YouTube videolarını AVI/MPEG/WMV’e çevirici

YouTube vb video sitelerinden indirdiğiniz videoları AVI/MPEG/WMV formatlarına çevirebilirsiniz.

[indir] Freez Flv to AVI/MPEG/WMV Converter – freez_flv2avi.exe

NOT: Her program çalıştırıldığında kendini güncellemek için sizden onay istiyor, hayır demenizde bir sakınca yok.

Ä°yi günlerde kullanın. 🙂

2 Yorum

  1. wowzzz says:

    iPod Video Converter for Mac is powerful, easy-to-use Mac video conversion software adapted to be installed for Mac users which convert video file between all popular video formats such as convert MOV to MPEG, AVI to MOV, WMV to MP4, H.264 video, etc.In addition, The Mac Video Converter provides an easy way to convert video file to popular audio file, like AVI, WMV, ASF, MPG/MPEG, MP4, MOV, 3GP files to MP3, WAV, AAC etc. swiftly and perfectly on your Mac OS X.
    http://www.mconverter.net
    iPod Video Converter not only converts iPod video, but also supports converting video and audio files to iPod audio file.

  2. […] videoyu geçerli bir formata dönüştürmelisiniz. Bunun için kullanacağınız programı, bknz Her Ä°htiyaca Uygun Bedava Video Çeviriciler Kullan yazımızda bahsettiÄŸimiz Freez Flv to AVI/MPEG/WMV Converter programını […]