Teknobaz Rotating Header Image

Web Sitelerinin Görünüşünü Microsoft Doküman Haline Çevir, Oku

workFRIENDLYOfis veya okul ortamınızda internet bağlantınız var ise sürekli internette sörf yapmak patronunuz ya da öğretmenlerinizin tepkisini çekebilir.

İnternet sitelerinin görüntülerini bir tuşla Microsoft Word dokümanına çevirerek okumaya ne dersiniz?

WorkFRIENDLY sitesi ile herhangi bir web sitesinin görünüşünü kolaylıkla Microsoft Word dokümanına çevirebilirsiniz.

Bu çevirme işlemi için WorkFRIENDLY sitesinde, MS Word görüntüsüne çevirmek istediğiniz web sitesinin adresini yazın. MS Word ofis görünüşünü seçin. (Office 2003-Blue, Office 2003 Silver) ve “Is this good for the company” tuşuna basın.

İnternet sitesi MS Word dokümanına benzer hali ile yeni bir pencerede açılacaktır. Sitenin bu yeni halinde fotoğraflar ve renkli yazılar hariç, sitenizin bütün linklerini kullanabilirsiniz.

“Boss Key” tuşu üzerine farenin imlecini götürdüğünüzde, okuduğunuz web sitesi geçici olarak yok olur, onun yerine ekranda patronunuzu memnun edecek çalışma performansınız nasıl yükseltileceğini anlatan İngilizce bir doküman görünür. “Read” tuşu ile siteniz tekrar ekrana gelir.

Başka bir web sitesini okumak isterseniz, “Boss Key” tuşunun yanındaki arama satırına web sitesinin adresini yazıp “Go” tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

Sitenin tek eksik tarafı Türkçe karakterlerde biraz sorunlu olması, ama yabancı sitelerde hiç problem yok.

Patron geliyor!!!

Comments are closed.