Teknobaz Rotating Header Image

Youtube ve Facebook Videolarının Gösterim İndirme Hızını Arttırın

YouTubeÇok kolay bir yöntem ile Youtube ve Facebook videolarının gösterime daha çabuk hazır olması için ufak bir ayar yaparak zaman kazanın. Deneyin farkı görün.

  • Herhangi bir Youtube veya Facebook videosunu aç
  • Ãœzerine saÄŸ tıkla
  • Gelen menüden Settings veya Ayarlar seç
  • Açılan ufak pencereden klasör simgesini seç
  • Skalayı en sona getir, yani “unlimited” veya “Sınırsız

Bilgisayarınız artık Youtube ve Facebook videolarına sınırsız bant genişliği verecek böylece videoları daha hızlı bir şekilde ve takılma olmadan izleyebileceksiniz.

6 Yorum

  1. Cem Sanık says:

    Çok yanlış bir bilgilendirme! Bu bant geniÅŸliÄŸi deÄŸil Adobe Flash‘in diskte bulundurabiliceÄŸi cache/temp miktarını ayarlamak için bi ayardır… Hele ki YouTube‘u hızlandırmakla falan uzaktan yakından alakası bile yoktur.

  2. Deran Delice says:

    Sanırım bir hata yaptınız. Bu ayar videoların daha hızlı yüklenmesini sağlamaz, sadece önbellekte tutulmasını sağlar. Yani defa açtığınız videoda bant genişliğini arttırmak gibi bir durumu yok fakat aynı videoyu tekrar açtığınızda o videoyu tekrar yüklemek yerine önbellektekini kullanacaktır. Fakat 1-2 ay içerisinde bütün dosyaların önbellekte tutulmasından dolayı çok fazla dosya birikecek ve sabit disk kısa sürede dolacaktır.

  3. Resat says:

    @Cem & Deran

    “…Gösterim Ä°ndirme Hızını Arttırın” baÅŸlıkta belirtilen mantık olarak doÄŸru. Sonuç olarak hızlı bir ÅŸekilde gri üzerindeki kırmızı yürütme bandı dolacaktır. Teknik açıdan da evet, temp dolacaktır. Youtube yi hızlı izlemek isteyenler templerini boÅŸaltırlar. Yanlış bir bilgilendirme deÄŸil, pratik bir bilgilendirme.

  4. Emre says:

    Teşekkürler işe yarıyor.

  5. […] daha hızlı bir ÅŸekilde hazır olmasını istiyorsanız. “YouTube Videolarının Gösterim Ä°ndirme Hızını Arttırın” yazımızı okumanızı tavsiye […]

  6. serkan-alaca says:

    Adam ne yapsın daha! Gayet iyi iÅŸe yarıyo, o kadarcık zahmete de katlan yani… :Q