Teknobaz Rotating Header Image

[indir] Bedava Tam Sürüm SnagIt Ekran Yakalama Programı

TechSmith SnagItBazen bilgisayarımızı kullanırken beğendiğimiz resim, site ve imajlara ait görüntüleri saklamak, not almak ya da arkadaşlarımızla paylaşmak istediğimizde ekran görüntüsü yakalayan diğer tabirle saklayan (Screen Capture) programlar kullanırız.

Bilgisayar ekran görüntüsünü yakalama programlarından en kullanışlı olanlarından biri de SnagIt’tir.

SnagIt ücretli bir yazılım, fakat TechSmith SnagIt’in 7.2.5 versiyonunun tam sürümünü bedava olarak indirebilme ve kullanabilme imkanı sağlıyor. SnagIt son versiyonu ise 8.2.

SnagIt programı ile ekranınızın tamamını, istediğimiz bir bölümünü, sadece metin kısımlarını saklayabiliyorsunuz. Ayrıca ekranın alt kısmında kalan ve görünmeyen kısımları da kolaylıkla bir bütün olarak saklayabilme imkanı sağlıyor. Saklamanın yanında, resim editörü sayesinde resmimizin boyutlarını ayarlayabilir, yazı vb eklemeler yapabilirsiniz. Değişik dosya formatlarında da saklama imkanı vermesi ayrı bir kolaylık. Yani ekran yakalama programları içinde tam bir profesyonel. Ayrıca SnagIt 7.2.5 versiyonunu ücretli olarak 8.2 versiyonuna yükseltebilirsiniz.

SnagIt 7.2.5 ekran yakalama programının bedava tam sürümünü indirmek için şunları yapmanız yeterli olacaktır.

Lisanslı SnagIt programınızı güle güle kullanın.

4 Yorum

  1. […] SnagIt 8.2 versiyonuna ile ekran görüntüsünü videoya çekmek için ÅŸu iÅŸlemleri yapmalısınız; […]

  2. […] Ekran Yakalama: TechSmith SnagIt […]

  3. […] isterseniz, Prnt Scrn tuÅŸuna basıp, Ctrl+V tuÅŸları ile Paint programına yapıştırmalı veya ekran saklama programı […]

  4. […] kullanmak isterseniz, Windows kullanıcıları için bilgisayarınızı fazla yormayan, oCam ekran görüntüsü yakalama programını […]